Ajankohtaista

Citycon Oyj ja Granlund laajaan yhteistyöhön

(17.10.2013)

Citycon Oyj ja Granlund ovat allekirjoittaneet kattavan sopimuksen energiahallinnan konsultoinnista ja kiinteistöjen ylläpidon tiedonhallinnan ohjelmistoista.

Citycon ja Granlund ovat tehneet vuosien ajan yhteistyötä kiinteistöjen ylläpidon ja energiatehokkuuden haasteiden ratkaisemisen parissa. Nyt yhteistyötä on laajennettu ja vahvistettu entisestään allekirjoittamalla kattava yhteistyösopimus energiahallinnan konsultoinnin ja kiinteistöjen ylläpidon ohjelmistojen osalta. Sopimuksen piiriin kuuluvat kaikki Cityconin kohteet Suomessa.  

Sopimus on muodoltaan raamisopimus. Siihen on liitetty mm. energian ja veden tuntitasoinen kaukoluenta ja tähän liittyvien tiedonsiirtojärjestelyjen hallinta, energiakustannusten edelleen laskutus, energiaraportointi ja energiatehokkuuden jatkuva seuranta sekä ohjauksen palvelut. Lisäksi raamisopimuksen puitteissa voidaan tehdä yhteistyötä energiatehokkuuden kehittämiseen liittyvissä konsultointi-, koulutus- ja suunnittelupalveluissa.

Ohjelmistojen osalta raamisopimukseen kuuluvat palvelusopimukset Granlund Manager ylläpidon johtamisjärjestelmästä sekä sopimus ohjelmistointegraatioista Managerin ja Cityconin taloudenhallinnan ohjelmistojen välillä. Lisäksi kauppakeskuksissa voidaan ottaa käyttöön Manager tuoteperheeseen kuuluva Metrix-ohjelmisto. Metrix jalostaa rakennusautomaatiojärjestelmän mittaustietoja reaaliaikaisiksi kiinteistön suorituskykymittareiksi.