Ajankohtaista

Granlund Kuopio vahvistuu

(30.8.2013)

Granlund Kuopio Oy on hankkinut haltuunsa Insinööritoimisto Risto Happonen Oy:n sekä Insinööritoimisto LVI-Esa Oy:n osakekannat.

Kaupat vahvistavat Granlund Kuopion asemaa Itä-Suomen johtavana talotekniikan konsulttitoimistona. Yrityksissä työskentelevät asiantuntijat siirtyvät ns. vanhoina työntekijöinä Granlund Kuopio Oy:n palvelukseen. Kauppojen jälkeen Granlund Kuopio Oy:n palveluksessa on Kuopiossa ja Joensuussa yhteensä 60 LVI-, sähkö-, rakennusautomaatio- sekä kiinteistöjen ylläpidon asiantuntijaa. Granlund Kuopio kehittää Granlund-konsernissa palveluja mm. puhdastilojen, sairaalasuunnittelun ja kylmäsuunnittelun sekä ylläpidon toiminnoissa ja toimii aktiivisesti myös valtakunnallisissa ja kansainvälisissä projekteissa.

Kuopiossa toimivan Insinööritoimisto Risto Happosen pääasiakkaita ovat kaupan, palvelualojen ja liike-elämän yritykset, teollisuus, julkinen hallinto sekä rakennusliikkeet. Yhtiöllä on vakiintunut asiakaskunta ja hyvät referenssit.

Joensuussa toimivalla Insinööritoimisto LVI-Esa Oy:llä on lähes 30 vuotta pitkä historia Joensuun LVI-suunnittelupalvelujen tuottajana kaupan, liike-elämän sekä kuntien suunnitteluprojekteissa.

”Kumppanuus Granlundin kanssa on meille loistava mahdollisuus kehittyä entistä vahvemmaksi toimijaksi markkinassamme. Yhtiöillä on yhteinen arvopohja, joka näkyy mm. pitkäaikaisissa asiakkuuksissa ja laatuun panostamisessa. Granlundin mittavan kehitystoiminnan ja erikoisosaamisen kautta voimme tarjota myös laajempaa ja syvempää palveluvalikoimaa asiakkaillemme ” sanoo Insinööritoimisto Risto Happonen Oy:n toimitusjohtaja Risto Happonen.

Molemmissa ostetuissa yrityksissä näimme hienon mahdollisuuden laajentaa ja vahvistaa osaamistamme. Joustava paikallinen asiakaspalvelu yhdistettynä Suomen johtavaan asiantuntijaverkostoon – tällä mallilla kehitämme toimintaa” sanoo Granlund Kuopio Oy:n toimitusjohtaja Jukka Vasara.

Lisätietoja antavat:

Jukka Vasara, Granlund Kuopio Oy, toimitusjohtaja, 0500 675 654

Risto Happonen, Insinööritoimisto Risto Happonen Oy, toimitusjohtaja, 0400 700 508

Juha Lehtomaa, Insinööritoimisto LVI-Esa Oy, toimitusjohtaja, 040 739 8833