Ajankohtaista

Granlund Manager Mobile -sovellus on julkaistu

(27.6.2017)

Applikaation kehitystyössä on panostettu alusta lähtien intuitiiviseen käyttäjäkokemukseen.

​Granlund Manager -ylläpitojärjestelmä sai juhannusviikolla selainpohjaisen käyttöliittymän rinnalle mobiiliapplikaation. Se mahdollistaa aidosti paikasta riippumattoman kiinteistönpidon ja on saanut jo kiittävää palautetta kentältä.

Mobiilisovelluksella olennainen tieto kiinteistönpidon tarpeista kulkee aina mukana, tavoittaa oikeat henkilöt ja vapauttaa aikaa varsinaisille ylläpitotoimille.

”Applikaation hyödyt tulevat esiin erityisesti suurten ja hajanaisten kiinteistömassojen ylläpidossa”, kertoo Granlundin Ohjelmistot-osaston johtaja Jack Westrén-Doll. ”Kohteita ei tarvitse kiertää tietyssä järjestyksessä, vaan kiireellisyyden mukaan. Mobiilisovellus tehostaa myös kiinteistöpäälliköiden ja omistajien työtä. Esimerkiksi hyväksymismenettelyt tehostuvat, mikä heijastuu lopulta tilan käyttäjille palvelun laadun paranemisena.”

Mobiilityöskentelyä verkon laadusta riippumatta

Applikaatio toimii myös katvealueella, ja puhelimeen voidaan saada reaaliaikaiset ilmoitukset.

”Käyttäjän ei tarvitse noutaa tietoja erikseen, vaan push-viestit saapuvat perille automaattisesti”, Westrén-Doll toteaa. ”Lisäksi offline-tuki mahdollistaa tehokkaan mobiilityöskentelyn myös katvealueella. Tieto vaikkapa järjestelmäviasta voidaan merkitä ylös jo kiinteistön kellarissa, ja tieto latautuu puhelimelta palvelimelle paremman kuuluvuuden alueella.”

Käyttäjäkokemukset huippuluokkaa

Applikaation kehitystyössä on panostettu alusta lähtien intuitiiviseen käyttäjäkokemukseen. Pilottiversio on ollut koekäytössä neljällä kiinteistönhoitajalla Sipoossa.

”Palaute on ollut niin hyvää, että sovellus otetaan kaikkien kiinteistönhoitajiemme sekä työnjohdon ja esimiesten käyttöön”, kertoo Sipoon kunnan tekninen isännöitsijä Ossi Hartikainen. ”Applikaation käyttö on jouhevaa, ja työkalua voidaan modifioida monipuolisesti. Se tulee nopeuttamaan toimintaamme paljon. Kiinteistönhoitajat voivat toimia pitkälti kentältä käsin ja kuitata esimerkiksi palvelupyynnöt reaaliajassa myös verkon ulottumattomissa.”

Sipoossa ollaan erityisen tyytyväisiä kehitysvaiheen yhteistyöhön.

”Meitä on todella kuunneltu, ja Granlund on tehnyt yhteistyötä niin kiinteistönhoitajien kuin kiinteistön käyttäjienkin kanssa”, Hartikainen toteaa. ”Uskon, että sovellukset ovat alalla oikea suunta, ja kentällä toimiva applikaatio tulee varmasti yleistymään kiinteistönpidossa.”

Lue lisää ja tutustu, miten saat Granlund Manager Mobilen käyttöösi: www.granlundmanager.fi/mobile

Katso myös esitteemme.