Ajankohtaista

Granlund Pohjanmaa 40 vuotta

(1.6.2012)

2012 on juhlavuosi Granlund Pohjanmaalle. Yritys täyttää 40 vuotta.

Juhlistamisen kruununa on paikallisen toimitusjohtajan Kari Rintamäen johdolla koottu kirjallinen historiikki. Se on kuvaus paikallisista ihmisistä, hyvistä asiakassuhteista, moninaisista projekteista ja joskus tiukoistakin tilanteista. Tulemme julkaisemaan historiikin osia näillä sivuilla syksyn 2012 aikana. Juhlavuoden juhlaputki on jo alkanut, kun koko henkilöstö 19.5. biletti kulttuurin ja kulinarismin merkeissä. Syksyllä järjestetään asiakasseminaari ja pienimuotoisia muisteloita useampiakin.

Granlund Pohjanmaa on tärkeä lenkki Granlund-konsernin yritysjoukossa. Toiminta on kehittynyt hienosti ja vuoden 2012 toukokuussa henkilöstöä on jo 35. Merkittävä kehitysaskel lähihistoriassa on ollut Seinäjoen toimiston avaaminen 2008 ja Raimo Ylä-Sulkavan ja paikallisen porukan erittäin sitoutunut toiminta.

Pohjanmaalla on aina oltu etujoukoissa hyödyntämässä uutta teknologiaa ja ottamassa käyttöön uusia toimintamalleja. Tietomallipohjainen suunnittelu, kiinteistönpidon konsultointi ja energiatehokkuusasiat ovat näistä hyviä esimerkkejä.  

Granlund Pohjanmaan asiakaskuntaan on koko historian ajan kuulunut mm. Wärtsilä, ABB, Vaasan kaupunki sekä paikallinen sairaalasektori. Pohjanmaa alue on Suomen johtavia yritystoiminnan vetureita. Tämä on heijastunut suoraan vilkkaana investointitoimintana, mutta ehkä vielä tärkeämmin positiivisena asenteena yritystoimintaa ja uusia ajatuksia kohtaan.

Onnittelemme nelikymppistä ja toivotamme loistavaa tulevaisuutta.