Ajankohtaista

Granlund REHVAn Supporter-jäseneksi

(28.2.2011)

REHVA (Federation of European Heating, Ventilation and Air-conditioning Associations) on vuonna 1963 perustettu järjestö, jonka tehtävänä on kehittää taloudellista, energiatehokasta ja terveellistä teknologiaa rakennusten ilmastointiin ja lämmitykseen sekä edistää sen käyttöön ottamista.

REHVA yhdistää eurooppalaiset lämmitys- ja ilmastointitekniikan ammattilaiset: se edustaa yli 100 000 alan asiantuntijaa 26 Euroopan maasta. Esimerkiksi energiansäästön ja uusiutuvan energian käytön edistämisen alueilla järjestöllä on merkittävä vaikutus kansalliseen ja kansainväliseen strategiseen suunnitteluun ja tutkimukseen sekä niihin liittyviin koulutusohjelmiin.  

REHVAn jäsenyys tarjoaa näkyvyyttä Euroopassa ja antaa erinomaiset mahdollisuudet verkostoitumiseen alan tunnetuimpien asiantuntijoiden ja järjestöjen kanssa. Jäsenillä on mm. käytettävissään alan uusin tekninen materiaali ja sitä tukeva koulutusmateriaali. Järjestöllä on hyvät yhteydet Euroopan komission alan kannalta tärkeisiin osastoihin ja sen ansiosta käytössään uusimmat tiedot esimerkiksi EU-direktiiveistä, säädöksistä ja standardeista.

http://www.rehva.eu/