Ajankohtaista

Granlund Manager ohjaamaan Puolustushallinnon kiinteistöjen ylläpitoa

(4.11.2013)

Rakennuslaitokseen on suunnitteilla valtakunnallinen asiakastukikeskus, jonka on määrä aloittaa toimintansa vuoden 2015 alusta lukien.

Keskus tarjoaa puolustuskiinteistöihin liittyviä palveluja puolustusvoimille ja muille sidosryhmille sekä tukee Rakennuslaitoksen alueorganisaation yksiköitä palveluiden tuottamisessa.

Asiakastukikeskus hallitsee maanlaajuistesti puolustuskiinteistöjen energiatehokasta käyttöä sekä huollon ja ylläpidon toiminnanohjausta Granlund Manager ohjelmiston avulla.

Uusi toiminnanohjausjärjestelmä tukee myös poikkeusolosuhteisiin varautumista tarjoamalla nykyistä helpommin maanpuolustuksen kannalta kriittisten järjestelmien ja laitteiden tilanneraportteja.

Uusi Granlund Manager korvaa RYHTI -huoltokirjajärjestelmän, johon on kerätty rakennusten tietoja jo vuodesta 1999 alkaen.

Sopimus Puolustushallinnon rakennuslaitoksen huollon ja ylläpidon toiminnanohjausjärjestelmän toimituksesta solmittiin 23.10.2013. Sopimuksen allekirjoittivat Puolustushallinnon rakennuslaitoksen puolesta johtaja Pekka Salojärvi ja ylläpidon toimialajohtaja Timo Mäkelä sekä Granlund Oy:n puolesta toimitusjohtaja Pekka Metsi.

Lisätietoa Puolustushallinnon rakennuslaitoksen asiakaslehdestä.