Ajankohtaista

Granlund tulevaisuuden toivot

(27.6.2013)

Granlundilla oli kesäkuussa mahdollisuus saada 8 nuorta koululaista tutustumaan toimintaamme ja avustamaan meitä markkinointiponnisteluissamme.

Kyseessä oli Tutustu työelämään -harjoittelu, joka kesti 2 viikkoa. Jakson aikana juniorimme tutustuivat kukin vähintään kahden yksikkömme toimintaan.

Osana harjoittelua jaoimme porukan kahteen ryhmään ja pikaisten briiffausten pohjalta ryhdyttiin hommiin. Tehtävänä oli suunnitella ja toteuttaa 2 päivän aikana markkinointivideo kahdesta Granlundin uudesta tuotteesta.

Nämä tuotteet olivat:

Taloinfo -  rakennusten käyttäjien oma kanava

Metrix– valvomojen valvomo

videot ovat nähtävissä tuotenimiä klikkaamalla

Näiden tehtävien perustella ei ketään erotettu, vaan päinvastoin, kaikki osallistujat palkittiin. Tuomariston vaativana tehtävänä oli valita tuotoksista parempi – ja Metrix vei tällä kertaa pääpalkinnon.

Kummankin videon osalta kiiteltiin sitä, että idea oli hyvin ymmärretty ja se tuotiin selkeästi esiin. Parannettavaa jäi vielä tunne-elämysten puolella. Kuten usein ”oikeilla insinööreilläkin” – ominaisuuksien luettelua oli aika suuressa roolissa ja edut asiakkaalle jäivät hiukan taustalle.

Kiitämme junioreita mukavasta lisäpanoksesta Granlund kesään. Ja lupaudumme tulevinakin kesinä tarjoamaan vastaavia mahdollisuuksia innokkaille koululaisille.