Ajankohtaista

Granlund –yhtiöt päivittävät nimensä

(1.6.2012)

Osana brändiuudistusta uudistuvat myös viralliset nimemme.

Muutokset eivät ole dramaattisia. Lähinnä päivitämme jo käytännöksi muodostuneet nimet siten, että emoyhtiön eli Insinööritoimisto Olof Granlund Oy:n uusi nimi on Granlund Oy. Emoyhtiöllä on toimistot Helsingissä, Espoossa ja Lappeenrannassa.

Ja vastaavasti tytäryhtiöiden uudet nimet ovat:

Granlund Lahti Oy

Granlund Kuopio Oy, toimistot Kuopiossa ja Joensuussa

Granlund Riihimäki Oy

Granlund Pohjanmaa Oy, toimistot Vaasassa ja Seinäjoella

Granlund Tampere Oy

OOO Granlund Pietarissa jatkaa vanhalla nimellään.

Muutokset ovat voimassa välittömästi.

Yritysten y-tunnus sekä laskutustoiminnot säilyvät ennallaan. Nimenvaihdolla ei ole vaikutusta yrityksemme sopimuksiin eikä se aiheuta asiakkaidemme tai muiden yhteistyökumppaneiden taholta toimenpiteitä. 

Granlund palkitsi Vuoden opinnäytteetPetteri Hajantin ja Tapani Idmanin työt tukevat innovaatiotoimintaaEU-hanke eeEmbedded luo virtuaaliympäristön energiatehokkaaseen suunnitteluunVuoden ensimmäinen 1/2done on ilmestynytTeemana kiinteistöjen ylläpitoGranlund vahvistaa BREEAM-osaamistaanSuomen ensimmäiset BREEAM AP-pätevyydetGranlund ICTexpossaMessukeskus 7.-8.5.2014Talotekniikkaratkaisuilla varmistetaan Pisararadan toimivuus ja turvallisuusGranlund hankkeen suunnittelijak..Uudessa Pasilassa korostuu ekologisuusSuunnittelussa haetaan energiatehokkaita ratkaisujaGranlund jatkoi kasvuaanNäkymät vuodelle 2014 positiivisiaGranlund mukana Lean-toimintatavan kehityksessäRakennusala peräänkuuluttaa Suomeen rakenteellisia muutoksia..FInZEB kiteyttää ”lähesnollan”FInZEB-hankkeen tavoitteena on kiteyttää rakennusalan yhteinen näkemys ..Granlund on mukana Sairaalatekniikan päivillä Helsingissä 12.-13.2.2014Suomen Sairaalatekniikan yhdistys ..