Ajankohtaista

Greenbuild 2010 Conference and Expo

(1.12.2010)

Insinööritoimisto Olof Granlund Oy osallistui enimmäistä kertaa 16. – 19.11.2010 pidettyyn Greenbuild 2010 Conference and Expo ‑messutapahtumaan Chicagossa Yhdysvalloissa. Granlund jakoi näyttävän Pohjoismaiden ministerineuvoston Nordic Solutions ‑messupaviljongin yhdessä Rapal Oy:n ja eräiden ruotsalaisten ja tanskalaisten yritysten kanssa.

Insinööritoimisto Olof Granlund Oy:n messuteemana oli GreenBIM eli kestävän kehityksen mukaisen rakentamisen ja tietomallinnuksen integroiminen palvelukokonaisuudeksi. Samalla oli mahdollisuus päivittää tiedot LEED-ympäristöluokituksiin liittyen ja tutustua uusimpiin kestävän kehityksen mukaisiin teknologioihin Yhdysvalloissa. Messutapahtuma oli Insinööritoimisto Olof Granlund Oy:n osalta onnistunut. Yrityksen edustajat loivat Greenbuildin aikana kontakteja useiden amerikkalaisten yritysten edustajien kanssa. Messuosastollamme vieraili myös Yhdysvaltain Suomen suurlähettiläs, Bruce J. Oreck, sekä ilahduttavan monia suomalaisia tapahtumasta ja sen sisällöstä kiinnostuneita.

Insinööritoimisto Olof Granlund Oy on liittynyt tänä vuonna U.S. Green Building Council:in (USGBC) jäseneksi.

GreenBIM:ssä yhdistyvät kestävä kehitys ja rakennusten tietomallit. Tietomalleista (BIM) teknisessä suunnittelussa voi lukea lisää Insinööritoimisto Olof Granlund Oy:n Internet -sivuilta.

Greenbuild Expo