Ajankohtaista

Taloinfo intrassa

(26.11.2013)

Granlund Managerin uusin laajennus.

Taloinfo-ikkunan saa nyt näppärästi auki myös yrityksen intranettiin. 

Taloinfo on käyttäjän ikkuna kiinteistöjen ihmeellisen maailmaan. Sen kautta voidaan raportoida energiakulutuksesta, kertoa palveluiden toimivuudesta ja yleensäkin jakaa kiinteistöinformaatiota helposti ymmärrettävässä muodossa.

Aikaisemmin Taloinfon julkaisukanavana ovat pääosin olleet aulanäytöt ja mobiililaitteet. Nyt näiden rinnalle on tuotettu myös intranetteihin helposti istutettava ns. embedded Taloinfo. Aina avatessaan intranetin, käyttäjä saa pikakatsauksen myös kiinteistöasioihin.

Käyttäjäomistaja voi Taloinfon kautta innostaa henkilöstöään energiansäästöön. Sijoittajaomistaja voi kertoa toiminnan ammattimaisuudesta vuokralaiselle. Ja palveluntuottaja voi avoimesti informoida palvelujen laadusta tai varoittaa poikkeustilanteista.

Ensimmäisessä vaiheessa intranetin kautta jaetaan tietoja. Jatkossa on tavoitteena laajentaa kommunikaatiota kahden suuntaiseksi. Eli käyttäjä voi halutessaan antaa palautetta, lähettää palvelupyynnön ja porautua tarkemmin johonkin kiinnostuksen kohteeseen.