Ajankohtaista

Tunnustettua ohjelmistotestausosaamista Granlundilta

(12.11.2012)

Maaret Pyhäjärvi, joka toimii Granlundilla ohjelmistojen testausasiantuntijana, on kutsuttu EuroSTAR 2013 -konferenssin ohjelmaryhmään.

Ryhmää vetää alan edelläkävijöihin kuuluva kanadalainen Michael Bolton. Maaretin lisäksi jäseninä ryhmässä on kovan luokan testausihmisiä Ruotsista, Englannista ja Hollannista.

Ohjelmaryhmä julkaistiin tämänvuotisen EuroSTAR -konferenssin päätteeksi 9.11.2012. Ohjelmaryhmä järjestää konferenssia vuodelle 2013 Göteborgiin teemalla ”Questioning it”. Ryhmä vastaa konferenssisisältöjen valinnasta ja ohjelman rakentamisesta. Konferenssiin tarjotaan vuosittain paljon aiheita, joista vain kymmenet pääsevät lopulliseen ohjelmaan. Maaretin nimitys ohjelmaryhmään on tunnustus hänen tekemälleen työlleen ohjelmistotestauksen saralla ja tarjoaa samalla meille mainion näköalapaikan ohjelmistotestauksen uusimpiin suuntauksiin.

EuroSTAR on Euroopan suurin ja pitkäikäisin ohjelmistotestaukseen keskittyvä konferenssi. Vuoden 2012 EuroSTARissa oli lähes 800 osallistujaa ja konferenssi järjestettiin 20 kerran. Lisätietoja konferenssista: http://www.eurostarconferences.com/