Innovaatio- ja kehitystoiminta

Innovaatioita tulevaisuuden haasteisiin

Oman osaamisen kehittäminen on ollut aina Granlundin toiminnan ytimessä. EU-projekteissa olemme olleet mukana vuodesta 1992 lähtien eli jo ennen Suomen EU-jäsenyyttä. Tulevaisuuden innovaatioihin panostamalla tarjoamme asiakkaillemme laaja-alaista osaamista, tuoreita näkemyksiä ja korkealaatuisia ohjelmistoja palveluineen.

 ja se on voimassa vuoteen 2021 saakka. Strategiamme keskittyy palvelukokemuksen sekä uusien energiaratkaisujen ja yhteistyömallien kehittämiseen.

Innovaatiotoimintamme kivijalkoja ovat:

Osaamisen kehittäminen. Lisäämme koko ajan omaa osaamistamme liiketoiminta-alueillamme, mikä antaa pohjan uusille palvelutuotteille. Tärkeimpiä kehitystyön työkaluja ovat opinnäytetyöt ja erilaiset yhteistyöprojektit.

Proof of Concept -toiminta. Panostamme omaan ohjelmistokehitykseen, testaukseen ja ohjelmistojen oheis- ja tukipalveluihin. Ohjelmistoprototyyppien pohjalta on mahdollista luoda myös aivan uudenlaisia kaupallisia ohjelmistoja. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. kansainväliset ohjelmistotalot ja tutkimuslaitokset.

Kansainvälistä kehitysyhteistyötä

Osallistumme aktiivisesti rakennusalan kehittämiseen kotimaisten ja kansainvälisten organisaatioiden hankkeissa. Tärkeitä kumppaneita ovat esimerkiksi RYM Oy, fimecc, BuildingSMART, BuildingSMART Finland, Innovation platform, RakennustietoREHVA ja ASHRAE.

Meille tärkeitä kehitys- ja innovaatiotoiminnan partnereita ovat myös asiakkaamme ja yrityskumppanimme, kuten Gravicon, Rapal, HaltonProgman ja NSD Consulting.

Yhteyshenkilö


Osastonjohtaja, Innovaatiot ja kehitys
Tuomas Laine
050 568 6093
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Teknologiajohtaja
Ken Dooley
050 315 2417
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Halfdone 1/2015
Kokemuksia alliansseista