Innovaatio- ja kehitysstrategia 2012–2016

Innovaatio- ja kehitysstrategiamme taustalla on Granlund-yhtiön strategia. Sen erottumistekijöitä ovat maailmanluokan huippuosaaminen kiinteistöalalla ja tietotekniikassa sekä liiketoimintalähtöinen kehittämistoiminta.

Innovaatiostrategiamme 2012–2016 kehittämistavoitteita ovat uudet energiaratkaisut, joissa haluamme olla ylivoimainen osaaja globaalisti, asiakkaidemme palvelukokemuksen kehittäminen ja yhteistoiminnan nostaminen seuraavalle tasolle uusilla yhteistyömalleilla.

Investointeja tulevaisuuden osaamiseen

Innovaatio- ja kehitystoimintamme vastaa koko yrityksemme kehityksestä. Siksi panostamme siihen merkittävästi. Vuonna 2014 tutkimukseen ja kehitykseen käytettiin lähes 4 miljoonaa euroa, noin 8 % konsernin liikevaihdosta.

Strategian toteutuksen työkaluina ovat erilaiset tutkimus- ja kehitysprojektit (T&K) sekä opinnäytetyöt, joista palkitsemme vuosittain parhaan. T&K-projektien kautta verkotumme alan huippujen kanssa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Korkealaatuisen kehitystoiminnan ylläpidossa olennaista on myös kotimainen TEKES- ja kansainvälinen EU-rahoitus.


Kehityshankkeet
Granlund on mukana monissa TEKES- ja EU-hankkeissa.