Energiatehokkuus

Olemme vahvasti mukana energiatehokkuuden kehittämisessä

Vaatimukset rakennetun ympäristön energia- ja ympäristötehokkuudelle kasvavat kiihtyvää vauhtia. Uudet teknologiat, kokonaisvaltainen ajattelu ja uusien EU-direktiivien täytäntöönpano tekevät rakennetun ympäristön energiatehokkuuden kehittämisestä entistä monialaisempaa osaamista vaativan toimintakentän.

Niin rakennuttajat kuin kiinteistöjen omistajat ja käyttäjät ovat heränneet tähän muutokseen ja vaativat yhteistyökumppaneiltaan yhä monipuolisempaa näkemystä energiakysymysten ratkaisemiseen. Osaavalla energiakonsultoinnilla ja -­laskennalla on entistä merkittävämpi rooli rakennusten suunnittelussa.

Granlund toteuttaa rakennusten energiakonsultointi­palveluita yli 50 vuoden kokemuksella uusiin, peruskorjattaviin ja olemassa oleviin rakennuksiin. Laajan asiantuntijaverkoston avulla voimme tarjota Suomen kattavimman valikoiman rakennusten energiakonsultointipalveluja. Asiakkaamme arvostavat toiminnassamme kokonaisvaltaista osaamista ja ongelmanratkaisukykyä. Tarjoamme palvelua emmekä ainoastaan laskentaa.

Yhteyshenkilö


Toimialajohtaja, Energia ja ympäristö, Granlund Consulting Oy
Ville Reinikainen
050 541 5375
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Referenssit


Forum-kauppakeskus
Toimisto- ja liiketiloista sekä ravintoloista koostuva liikekeskus Forum sijaits...

Citycon Oyj
Citycon on kauppakeskusten omistajana alan markkinajohtaja Suomessa ja Granlundi...

Halfdone 1/2015
TAYS valmistautuu 2020-lukuun