Energian tuntimittaus

Kiinteistön kulutukset tuntitasoisena Granlund Manageriin

Mitä et voi mitata, sitä et voi johtaa. Yksinkertainen totuus, joka voi aiheuttaa harmaita hiuksia kiinteistönjohdolle. Kiinteistönhoidon suorittama kuukausittainen mittareiden luku tuo kiinteistön kuukausikulutukset arvioitavaksi, mutta vikatilanteiden nopeaan reagointiin ja tarkempaan analysointiin tämä ei tuo ratkaisua.

Granlundin tuntimittauspalvelun kautta saat kiinteistösi kulutukset etäluettua tuntitasoisena Granlund Manageriin ja pystyt edelleen raportoimaan ja analysoimaan kulutuksia ohjelman kautta. Manager Executive tarjoaa loistavat ominaisuudet johdon raportointiin ja päätöksenteon tueksi.

Tuntitasoisia kulutuksia voidaan siirtää Granlund Manageriin energiayhtiöiltä tai kiinteistön etäluenta- ja rakennusautomaatiojärjestelmästä. Mikäli kohteessa ei ole tuntiluentaa mahdollistavaa tekniikkaa, voidaan Granlundin avulla kohteeseen asentaa tuntiluennan mahdollistavat laitteet. Nämä valitaan aina kohteen ja tarpeiden mukaan, vaihtoehtoja löytyy kaikkiin eri kokoluokan kiinteistöihin ja tarpeisiin. Isommissa kohteissa ja uudisrakentamisessa varmistetaan luotettavimpien laitteiden ja järjestelmien valinta ja rakennuttaminen kulutusmittaroinnin suunnittelun avulla.

Poikkeamahallinnan kautta saat sähköpostiisi tiedon, kun mittareilla esiintyy vikatilanteita tai kun kulutusmuutokset alittavat tai ylittävät niille asetetut raja-arvot. Granlundin kokonaispalvelulla voit ulkoistaa vikatilanteiden hallinnan ja kulutusten oikeellisuuden varmentamisen, jolloin käyttäjälle jää tehtäväksi vain luotettavien raporttien tulostaminen. Energia Ohjain -palvelulla Granlundin asiantuntijat toimivat kokonaisvaltaisena energianhallintakumppaninasi löytäen suurimmat säästöt kiinteistöstäsi.

Energian laskutus
Isoissa kohteissa, joissa laskutettavia vuokralaisia on paljon, Granlundin laskunjakopalvelu helpottaa kiinteistöpäällikön taakkaa. Laskunjakopalvelulla saat vuokralaistesi laskut sovittuna ajankohtana käyttöösi etkä joudu miettimään kulutusten oikeellisuutta tai mahdollisten vuokralaismuutosten vaikutusta laskuun.

Laskunjakopalvelussa käytetään Granlund Managerin Laskutus-prosessia, jonka asiakas voi ostaa myös omaan käyttöönsä. Laskutus-prosessin avulla teet kiinteistösi laskunliitteet nopeasti ja luotettavasti.

Yhteyshenkilö


Ryhmäpäällikkö, Granlund Consulting Oy
Asta Autelo
050 315 2526
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Referenssit


Citycon Oyj
Citycon on kauppakeskusten omistajana alan markkinajohtaja Suomessa ja Granlundi...

Kiinteistö Oy Lintulahdenkuja 4-6
Kiinteistössä toimivat Senaatti-kiinteistöjen pääkonttori ja Stakes. Rakennus on...

Seinäjoen kiinteistöt
Nopeasti kasvava Seinäjoen kaupunki valitsi maaliskuussa huoltokirjaohjelmistoks...