AV-tekniikka

AV-ratkaisujen ammattilainen

Granlundin AV-suunnittelu palvelee asiakasta, ovatpa kyseessä sitten yksinkertaiset neuvottelutilat, mahtavat mediakeskukset tai komeat konserttisalit. Tavoitteenamme on suunnitella tiloista mahdollisimman helppokäyttöisiä ja toimivia, jotta viimeisin tekniikka ilahduttaa myös käyttäjiä.

Toimivat ja tyylikkäät tilat
Merkittävin osa AV-tilojen toimivuudesta määritellään jo tilasuunnittelussa. Tämän vuoksi toimimme yhteistyössä arkkitehtien ja sisustussuunnittelijoiden kanssa, jotta tiloissa voidaan yhdistää toimivuus ja edustava ulkonäkö.

Toimimme päivittäin rakennusprojektien haasteellisessa maailmassa, joten hankkeisiin liittyvä tiedonhallinta, projektipankit, CAD- ja IFC-tiedostot ovat meille tuttuja osa-alueita. Hallitsemme AV-tekniikan tarpeiden huomioinnin myös isoissa rakennusprojekteissa.

Kustannukset hallintaan
Hyvin tehdyt suunnitelmat saavat työmaankin sujumaan aikataulussa ja ilman ennakoimattomia kustannuksia. Osaamme laatia tarkat kustannusarviot ja avustaa kilpailuttamisessa niin, että lopputuloksena ovat järkevät ja kestävät ratkaisut.

Yhteyshenkilö


Projektipäällikkö, AV-järjestelmät
Arttu Harjula
050 315 2728
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Referenssit


Ulkoasiainministeriön tiedotustila
Katajanokalla sijaitsevassa ulkoasiainministeriön tiedotustilassa järjestettävät...

Santahamina-talo
Santahaminan-sotilassaaren uusi monitoimirakennus, avattiin 23.2.2015. Santahami...

Halfdone 1/2015
Vuoden työmaa 2014