Esitystekniikka

Osaamme tehdä hyviä esitystiloja

Onnistuneen esitystilan suunnittelu edellyttää aina esityksen tekemisen laajaa kokemusperäistä ymmärrystä. Suunnittelu koostuu tilan ominaisuuksiin liittyvistä ratkaisuista, ääni- ja valojärjestelmistä, kuvatekniikasta, näyttämömekaniikasta, AV-kokonaisuuksista sekä akustiikkasuunnittelusta.

Esitystilojen ja -tekniikan asiantuntijoillamme on kattava kokemus esitystilojen suunnittelusta, sillä ennen Granlundille tuloa Teakon-yksikkö toimi yli 20 vuotta Teatterikorkeakoulun esitystekniikan suunnittelutoimistona.

Asiantuntijamme ovat erikoistuneet yleisö- ja ammattitilojen suunnitteluun. He toimivat myös toteuttavina valo- ja äänisuunnittelijoina erilaisissa esityksissä ja esittävän taiteen tuotannoissa. Osaamista löytyy aina klubeista konserttisaleihin, auditorioista näyttämöihin kuin oppilaitoksista studioihin.

Suunnittelussa hyödynnetään laajamittaisesti 3D-ympäristöjä, joiden avulla voidaan havainnollistaa tilan fyysisiä ulottuvuuksia mielekkäästi sekä suunnitella ja simuloida valaistusta ja mekaniikkaa.

Toiminnan lähtökohtana ovat aina ensisijaisesti asiakkaan tarpeet. Pyrimme löytämään innovatiivisia ja kauaskantoisia ratkaisuja tilaajan kokonaisetua silmällä pitäen. 

Yhteyshenkilö


Johtava asiantuntija, TeM
Ilkka Paloniemi
050 500 4141
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Johtava asiantuntija
Jan-Olof Holm
0400 792 001
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Projektipäällikkö, TeM
Timo Muurinen
050 514 7544
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Suunnittelija
Jan Nikkinen
040 653 0949
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Referenssit


Frankfurtin kirjamessut
Suomi oli Frankfurtin kirjamessujen teemamaa vuonna 2014. Hankkeen nimi oli Finn...

Haltia
Esitystekniikka Teakon suunnitteli Suomen Luontokeskus Haltian auditorion AV-jär...