Valaistus

Lähtökohtana viihtyisyys, tuottavuus, turvallisuus ja energiatehokkuus.

Ympäristö ja arkkitehtuuri luovat perusteet tilakokemukselle, jossa valaistusratkaisulla on keskeinen osansa. Tilojen toiminnallisten tarpeiden ja turvallisuuden tunteen yhdistäminen sopivaan tunnelmaan ovat valaistusratkaisujemme tavoitteita jokaisessa projektissa. Energiatehokkuus ja kestävän kehityksen periaatteet valaistusjärjestelmien sekä valaisinlaitteiden valinnassa ovat kaiken suunnittelumme taustalla.

Valaistussuunnittelijamme suunnittelevat sisä- ja ulkotilojen valaistusratkaisut pienistä yksityiskohdista laajoihin konsepteihin asti. Arvorakennusten peruskorjauksien suunnittelu on kasvattanut osaamistamme rakennushistoriallisesti arvokkaissa ympäristöissä toimimisesta sekä niiden valaistusratkaisuista. Olemme myös syventyneet kaupallisten liiketilojen valaistusratkaisujen kehittämiseen.

Erityistä osaamista ja projektin sekä prosessien hallintaa vaatii rakennusten ulkoalueiden ja julkisivuvalaistusten suunnittelu, jotka liittyvät kaupunkiympäristöissä aina laajempaan kaupunkikuvalliseen kokonaisuuteen.

Päivänvalon hyödyntämisen tarkastelut, projektivalaisinten muotoilu, koevalaistusjärjestelyt, 3d-mallintaminen sekä visualisoinnit sekä elinkaarikustannusten vertailulaskelmat kuuluvat myös palveluvalikoimaamme.

Yhteyshenkilö


Valaistussuunnittelija
Sanna Forsman
050 3522 751
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Referenssit


Kauppakeskus Veturi
Ruokakesko Oy:n syksyllä 2012 valmistuneelle Kauppakeskus Veturille on myönnetty...

Stockmann
Helsinki - kaikkien aikojen Stockmann

Santahamina-talo
Santahaminan-sotilassaaren uusi monitoimirakennus, avattiin 23.2.2015. Santahami...

Halfdone 1/2015
Vuoden työmaa 2014