Hyvinvoiva tila

Uusi konsepti kiinteistön käyttäjien hyvinvoinnin parantamiseen

Kiinteistön käyttäjien hyvinvoinnin merkitys kasvaa koko ajan. Kun sisäilmasto on kunnossa ja fiilis on kaikin puolin hyvä, myös työn tuottavuus paranee. Vietämme 90 % ajastamme sisätiloissa, joten on tärkeää, että myös viihdymme sisällä.

Granlundin uusi Hyvinvoivan tila -konsepti tarkastelee niin rakennuksen kuin kiinteistön käyttäjien hyvinvointia ja määrittelee keinot sen parantamiseen. Arvioimalla sisäilmaa, valoa, aktiivisuutta, viihtyisyyttä, fiilistä ja ravintoa, saadaan kokonaisvaltainen näkemys tilojen toimivuudesta. 

Konsepti sisältää Granlund Consultingin laatiman ennakkoselvityksen, työpajan ja konkreettiset toimenpide-ehdotukset hyvinvoivan tilan saavuttamiseksi. Seurannassa hyödynnetään Granlund PULSEa, joka yhdistää kiinteistön käyttäjien palautteen rakennusautomaation antamaan olosuhdetietoon.

Positiivinen käyttäjäkokemus edistää keskittymistä ja sitä kautta myös työn tuottavuutta. Hyvinvointi vaikuttaa myös laajemmin positiiviseen yrityskuvaan, tila on houkutteleva niin käyttäjän kuin asiakkaan näkökulmasta. 

Lue lisää Granlund Consultingin konseptista

Yhteyshenkilö


Johtava asiantuntija, Rakennusautomaatio
Rami Hursti
0400 618 472
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Ryhmäpäällikkö, Digitaaliset kiinteistöpalvelut -osasto
Mika Virkki
050 310 0116
etunimi.sukunimi@granlund.fi