LVI-suunnittelu

Luomme parempia sisäympäristöjä asiakkaan lähtökohdista

Tarjoamme asiakkaillemme LVI-suunnittelua hankkeen kaikissa vaiheissa, aina tarveselvityksestä valmiin rakennuksen toimivuuden seurantaan. Toimintamme on aina asiakaslähtöistä, sillä tarkoituksenamme on tarjota LVI-suunnittelupalvelua asiakkaan omilla ehdoilla, kaikki mahdolliset erikoistarpeet ja -toiveet huomioiden. Tekemämme LVI-suunnitelma palvelee jokaista asiakasta räätälöidysti.

LVI-asiantuntijan avulla asetetut tavoitteet myös saavutetaan

LVI-suunnittelussa otamme jatkuvasti huomioon kehittyvät energiamääräykset ja ympäristöluokitukset sekä energiatehokkaat järjestelmäratkaisut. Olemme tiiviissä yhteistyössä muiden suunnittelijoiden kanssa pyrkien siihen, että kaikki asetetut energiatavoitteet lopulta myös saavutetaan.

LVI-suunnitelma onnistuu nykyaikaisin työkaluin. Käytössämme ovat viimeisimpien energiamääräysten mukaiset dynaamiset simulointi- ja laskentaohjelmistot, joiden avulla voidaan helposti varmistaa sisäilmaston tavoitearvojen toteutuminen. 

Kaikki alkaa huolellisesta suunnittelusta

Varmistamme tietomallinnuksen avulla heti suunnitteluvaiheessa järjestelmien toimivuuden ja oikean mitoituksen. Näin LVI-tekniset verkostot voidaan tasapainottaa ja säätää tarkasti kohdalleen jo suunnittelumallia käyttämällä.

Tietomallin risteilytarkastelu puolestaan mahdollistaa asennustyön mahdollisimman joustavan etenemisen. Työmaalla tietomallia on mahdollista hyödyntää asennustyön suunnittelussa ja tarpeellisissa hankinnoissa sekä valmiin lopputuloksen visualisoinnissa.

LVI-asiantuntijamme ovat valmiina palvelemaan

Granlundin kattava ja monipuolinen LVI-suunnittelijoiden ja asiantuntijoiden joukko kehittää ammattitaitoaan ja työskentelymenetelmiään eteenpäin kaiken aikaa. Rakennushankkeissa toimiva yhteistyö asiakkaan ja muiden suunnittelijoiden kanssa on meille erityisen tärkeää.

Tavoitteenamme on olla teknisen osaamisen kärjessä unohtamatta korkeatasoista asiakaspalvelua, jonka avulla kykenemme löytämään asiakkaillemme aina parhaat mahdolliset ratkaisut niin pieniin kuin isoihinkin hankkeisiin, niiden vaativuudesta tai haastavuudesta riippumatta. 

Yhteyshenkilö


Osastonjohtaja, LVI
Paavo Tikkanen
050 563 8223
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Osastonjohtaja, LVI
Ossi Myllymäki
040 720 9348
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Osastonjohtaja, Sairaalasuunnittelu
Santeri Kondakov
040 556 0555
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Referenssit


Derby Business Park
Derby Business Park saavutti arvostetun LEED Platina sertifikaatin vuoden 2013 a...

Pasilan Tripla-keskus
Granlund Oy vastaa uuden Pasilan Tripla-keskuksen energiakonsultoinnista ja lvi-...

Kauppakeskus Veturi
Ruokakesko Oy:n syksyllä 2012 valmistuneelle Kauppakeskus Veturille on myönnetty...

Santahamina-talo
Santahaminan-sotilassaaren uusi monitoimirakennus, avattiin 23.2.2015. Santahami...