Ylläpito

Vahvat resurssit ylläpidon johtamiseen

Ylläpidon johtamisen tehtävänä on huolehtia kiinteistön toimintojen ja palvelujen järjestämisestä, sekä luoda ja ylläpitää optimaaliset ja tarkoituksenmukaiset toimintaolosuhteet vuokralaisille. Granlund Manager -ohjelmisto tarjoaa ylläpidon johtamiseen loistavat mahdollisuudet.

Tarjoamme kiinteistön ylläpitoon kattavan palvelukokonaisuuden, jolla voidaan saavuttaa hyvä kustannushallinta ja laadukas toiminta. Yli 70 kiinteistöjohtamisen, kiinteistötalouden sekä tekniikan alojen asiantuntijaamme huolehtivat siitä, että asiakkaan kiinteistön ylläpitoa kehitetään oikeaan suuntaan. Toimimme asiakkaan kehityshakuisena kumppanina, jolla on monipuolista osaamista ja vahvat resurssit.

Kehitämme asiakkaidemme kanssa ylläpidon toimintamalleja, joiden tavoitteena on suunnitelmallinen kunnossapito. Tärkeintä on tunnistaa ylläpidon tarpeet, joiden pohjalta toimintatapoja lähdetään muokkaamaan. Olennaisessa osassa on myös toimiva yhteistyö kiinteistöpäälliköiden, teknisten asiantuntijoiden ja palveluntarjoajien välillä. Yhteistyötä ja seurantamittaristoja kehittämällä voidaan saavuttaa merkittäviä tuloksia.

Energiatehokkuuden edistämisessä on puolestaan tärkeää huolehtia kiinteistön olosuhteiden lisäksi aktiivisesta viestinnästä kiinteistön käyttäjille. Vuokralaisviestinnässä hyödynnämme Granlund Manager Taloinfoa, joka mahdollistaa  viestinnän tilojen käyttäjille mm. aulanäytön ja palvelupyyntöjen avulla.

Tutustu LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon asiakascaseemme Halfdone 1/2014-lehdessä.

Yhteyshenkilö


Liiketoimintajohtaja, Granlund Manager -palvelut
Veikko Martiskainen
050 563 8226
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Halfdone 1/2014
Ylläpito kehittyy yhteistyöllä