Palveluhankinnat

Kiinteistön ylläpitopalveluiden hankintaa ammattitaidolla

Tarjoamme kattavat ja asiantuntevat palvelut kiinteistöjen ylläpitopalveluiden hankintaan ja organisointiin. Työmme lähtökohtana ovat kiinteistön omistajan tarpeet, tavoitteet ja vaatimukset. Hankinnassa huomioimme myös kiinteistön tekniikan, käyttötarkoituksen ja viranomaisten asettamat vaatimukset sekä käyttäjänäkökulman.

Hyödynnämme palveluhankinnoissa laajalti käytössä olevia tarjouspyyntö- ja sopimusmalleja. Hallitsemme myös julkisten palveluiden hankintamenettelyn. Käytössämme on yli 10 vuoden kokemus ylläpitopalveluiden hankinnasta ja markkinoista. Tunnemme myös alan toimijoiden palvelutarjonnan ja osaamisen.

Vastaamme tarjousten arvioinnista ja analysoinnista sekä teemme havainnolliset yhteenvedot päätöksenteon tueksi. Tarvittaessa olemme mukana myös tarjous- ja sopimusneuvotteluissa sekä tuemme sopimuksenmukaisen toiminnan käynnistämistä.

Hyödyntämällä asiantuntijaa palveluiden hankinnassa varmistetaan ostettavien palveluiden laatu ja kustannustehokkuus sekä hallitaan sopimukseen ja kiinteistöliiketoimintaan liittyviä riskejä.

Referenssit


Musiikkitalo
Töölönlahdella sijaitsevan Musiikkitalon myötä Helsinki sai akustisesti ensiluok...

Citycon Oyj
Citycon on kauppakeskusten omistajana alan markkinajohtaja Suomessa ja Granlundi...

Itäkeskus
Itäkeskus on Pohjoismaiden suurin kauppakeskus. Sen myymäläpinta-ala on noin 115...

Forum-kauppakeskus
Toimisto- ja liiketiloista sekä ravintoloista koostuva liikekeskus Forum sijaits...