Raportointi

Kattava raportointi kiinteistöjohdon tueksi

Tarjoamme kokonaisvaltaisen ylläpidon raportointipalvelun kiinteistöjohtamisen tueksi. Ratkaisumme perustuu Granlund Manager Executive -sovellukseen, jonka avulla tuotamme tarvittavat tiedot niin kiinteistöjohdolle, palveluntuottajille kuin kiinteistön käyttäjille.

Faktoja päätöksenteon tueksi
Johtaminen tarvitsee luotettavaa tietoa toimiakseen. Raportoitavan tiedon on oltava oikea-aikaista, ymmärrettävää ja helposti saatavilla. Granlund Manager Executive mahdollistaa keskeisten kiinteistöjohtamisen raporttien saatavuuden ajasta ja paikasta riippumatta. Voimme myös analysoida, antaa asiantuntijalausuntoja tai laatia havainnollisia KPI-raportteja kiinteistöjohdon käyttöön. Tyypillisimpiä raportointialueita ovat:

  • energiankulutus ja energiatehokkuus
  • ylläpitoprosessien, palveluiden ja tekniikan toimivuus
  • kunnossapidon ja korjausvelan hallinta

Benchmarking avuksi
Raportoinnin avulla voidaan helposti kategorisoida kiinteistöjä tai laatia benchmarking-tarkasteluja mm. palveluntuottajien suorituskyvyn tai kiinteistösalkkujen mukaan. Raportointitietoa voidaan edelleen hyödyntää toimintaprosessien kehittämiseen tai osana kiinteistöpalveluiden palkkio- tai sanktiojärjestelmän mittaristoa.

Käyttäjät mukaan
Granlund Manager Taloinfon avulla voidaan välittää tietoa kiinteistönkäyttäjille esimerkiksi aulanäyttöjen ja intranetin välityksellä. Taloinfo voi toimia myös raportointikanavana. Sisältö voidaan valita asiakkaan tarpeiden mukaan kuhunkin kiinteistöön sopivaksi. Kiinteistönkäyttäjille voidaan jakaa tietoa energiankulutuksesta, jätemääristä, kiinteistöhuollon keskeisistä tapahtumista ja palvelukyvystä.

Referenssit


Suomen Yliopistokiinteistöt Oy
Suomen Yliopistokiinteistöt Oy sertifioi uudisrakennus- ja peruskorjaushankkeens...

Citycon Oyj
Citycon on kauppakeskusten omistajana alan markkinajohtaja Suomessa ja Granlundi...