Citycon

Kestävää kehitystä ja kokonaisvaltaista energianhallintaa

Citycon on kauppakeskusten omistajana alan markkinajohtaja Suomessa ja Granlundin pitkäaikainen yhteistyökumppani. Citycon Oyj ja Granlund allekirjoittivat vuonna 2013 laajan yhteistyösopimuksen, joka sisältää kaikki Cityconin suomalaiset kohteet. Granlund tarjoaa Cityconille kokonaisvaltaisia energianhallintapalveluja sekä ohjelmistot ohjelmistointegraatioineen.

Lue lisää Granlund Managerista, Energia Ohjaimesta ja energian kaukoluennasta.  

Yhteistyön tavoitteena on kehittää Cityconin omistamien kauppakeskusten energiatehokkuutta ja kannattavuutta kestävän kehityksen arvojen mukaisesti. Muun muassa moderneilla tietojärjestelmillä, ohjauspalveluilla sekä energian ja veden kulutuksen kaukoluennalla lasketaan ylläpidon kustannuksia ja hallitaan vikatilanteita.

Yhteistyöllä halutaan vahvistaa myös laajemmin kaupan alan myyntiä, ympäristötietoisia brändejä ja asiakasuskollisuutta. Granlundin asiantuntemus ja monialainen osaaminen talotekniikasta, ICT-järjestelmistä ja ympäristöjohtamisesta auttaa löytämään ratkaisuja myös sidosryhmien aktivointiin.

”Meille kestävä kehitys on tärkeä osa sekä strategista että operatiivista johtamista. Taloudellisen ja sosiaalisen vastuun lisäksi Citycon kiinnittää erityistä huomiota ympäristövastuuseen. Energiayhteistyöllä Granlundin kanssa haemme luotettavaa ja hyvin integroitua tiedonhallintaa sekä mahdollisuutta jatkuvasti yhdessä kehittää toimintaa.”

Marko Juhokas, Cityconin kehitys- ja vastuullisuusjohtaja

Citycon on mukana elinkeinoelämän energiatehokkuussopimuksessa vuosille 2008-2016, joka on jatkoa kauppa- ja teollisuusministeriön vuonna 1997 käynnistämille vapaaehtoisille energiansäästösopimuksille. Elinkeinoelämän energiatehokkuussopimus on määrittänyt ohjeelliseksi energiansäästötavoitteeksi 9 % vuodelle 2016.

Lue koko artikkeli: Halfdone 1/2014

Yhteyshenkilö


Toimialajohtaja, Energia ja ympäristö, Granlund Consulting Oy
Ville Reinikainen
050 541 5375
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Ryhmäpäällikkö, Granlund Consulting Oy
Asta Autelo
050 315 2526
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Halfdone 1/2014
Cityconin kokonaisvaltainen energianhallinta