Referenssit

Tutustu referenssikohteisiimme

Citycon Oyj

Vuosi2013
SijaintiSuomi
Granlundenergianhallintapalvelut

Citycon on kauppakeskusten omistajana alan markkinajohtaja Suomessa ja Granlundin pitkäaikainen yhteistyökumppani. Citycon Oyj ja Granlund allekirjoittivat vuonna 2013 laajan yhteistyösopimuksen, joka sisältää kaikki Cityconin suomalaiset kohteet. Granlund tarjoaa Cityconille kokonaisvaltaisia energianhallintapalveluja sekä ohjelmistot ohjelmistointegraatioineen.

Yhteistyön tavoitteena on kehittää Cityconin omistamien kauppakeskusten energiatehokkuutta ja kannattavuutta kestävän kehityksen arvojen mukaisesti. Muun muassa moderneilla tietojärjestelmillä, ohjauspalveluilla sekä energian ja veden kulutuksen kaukoluennalla lasketaan ylläpidon kustannuksia ja hallitaan vikatilanteita.

Yhteistyöllä halutaan vahvistaa myös laajemmin kaupan alan myyntiä, ympäristötietoisia brändejä ja asiakasuskollisuutta. Granlundin asiantuntemus ja monialainen osaaminen talotekniikasta, ICT-järjestelmistä ja ympäristöjohtamisesta auttaa löytämään ratkaisuja myös sidosryhmien aktivointiin.

Citycon on mukana elinkeinoelämän energiatehokkuussopimuksessa vuosille 2008-2016, joka on jatkoa kauppa- ja teollisuusministeriön vuonna 1997 käynnistämille vapaaehtoisille energiansäästösopimuksille. Elinkeinoelämän energiatehokkuussopimus on määrittänyt ohjeelliseksi energiansäästötavoitteeksi 9 % vuodelle 2016.

Granlund on myös vastannut LVI- ja sähkösuunnittelusta useissa Cityconin kohteissa, mm. Lappeenrannan kauppakeskus Iso-Kristiinassa

Lue lisää: Halfdone 1/2014

Maalaistentalo

Maalaistentalon liiketilat sijaitsevat aivan Helsingin keskustassa kauppakeskus Forumin vi..

K-rauta 75, Vantaa

Vantaan K-rauta 75 on pinta-alallaan yksi Suomen suurimmista K-raudoista. Rakent..


Viru Keskus

Viru Keskus on laaja kansainvälisen tason ostoskeskus Tallinnan keskustassa. Se koostuu seuraa..

Stockmann

Helsinki - kaikkien aikojen Stockmann


Helsinki-Vantaan lentoasema

Kaukolentotilojen laajennus

Stockmann Tapiola ja Itäkeskus

Granlund on vastannut Tapiolan tavaratalon ja Itäkeskuksen tavaratalon..


Stockmann ulkomailla

Moskovassa sijaitseva tavaratalon ja sen laajennuksen koko taloteknisen suunnittelu..

Forum-kauppakeskus

Toimisto- ja liiketiloista sekä ravintoloista koostuva liikekeskus Forum sijaitsee He..