Koulutus

Monikäyttöisiä koulutustiloja nyt ja tulevaisuudessa

Olemme suunnitelleet talotekniikkaa suomalaisiin peruskouluihin, lukioihin, ammattioppilaitoksiin ja yliopistoihin jo yli 30 vuotta. Suunnittelijamme tuntevat oppilaitosten tulevaisuuden haasteet ja uusimmat talotekniset ratkaisut, kuten LVIS-, rakennusautomaatio- ja esitystekniikkajärjestelmät.

Asiantuntijamme huomioivat opetusrakennuksen monipuoliset käyttötavat ja eri tilojen, kuten toimistojen, luokka- ja auditoriotilojen, puutyöverstaiden ja laboratorioiden erikoistarpeet ja -vaatimukset. Varmistamme myös rakennuksen eri tilojen käytön kesällä ja vapaa-ajan toiminnassa, kuten kokoustilana tai konserttisalina.

Tarjoamme koulutussektorille koko Suomen alueella myös monipuolisia energian hallintaan, kulutusten seurantaan ja mittaamiseen sekä huoltokirjamanagerointiin liittyviä konsultointipalveluja. Granlund Manager -ohjelmisto on käytössä laajasti suomalaisissa kouluissa ja yliopistoissa.

Käyttäjälähtöisyydestä energiatehokkuuteen
Suunnittelemme tilojen talotekniikan rakennuksen käyttäjiä kuunnellen. Dokumentoimme yhteiset tavoitteet ennen suunnittelutyön aloitusta ja määrittelemme esimerkiksi sisäilman tavoitearvot ja laatuvaatimukset eri tilatyypeille. Talotekniikan suunnittelussa huomioimme myös eri tilojen käyttöasteet ja tarpeen mukaisen käytön, mikä optimoi koko rakennuksen energiatehokkuutta.

Pitkäikäisiä koulurakennuksia peruskorjataan vaiheittain
Suurten koulujen ja erityisesti kampusalueiden peruskorjauksissa vaaditaan kokemusta. Koulutussektorille erikoistuneet suunnittelijamme huolehtivat siitä, että saneeraukset sujuvat joustavasti vaiheittain ja oppilaitos voi olla remontinkin aikana käytössä. Yhdistämme eri-ikäiset rakennusosat toimivaksi kokonaisuudeksi.

Yhteyshenkilö


Osastonjohtaja, Rakennusautomaatio
Jukka Karhu
050 385 3230
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Referenssit


Oulun yliopisto, Tietotalo
Tietotalot 1 ja 2 ovat Oulun yliopiston sähkö- ja tietotekniikan osastojen opetu...

Helsingin yliopisto, Anatomian rakennus
Kruunuhaassa sijaitseva Helsingin yliopiston vuonna 1928 rakennettu rakennustait...