Liikenne ja logistiikka

Vaativan liikennerakentamisen asiantuntija

Granlund on suunnitellut mittavia rata-, lento- ja maaliikenteen rakentamishankkeita 1980-luvulta asti. Liikennerakentamiseen erikoistuneet suunnittelijamme hallitsevat pitkäkestoiset projektit, joissa tarvitaan ammattitaitoa, kokemusta ja kykyä ennakoida toteutusvaiheen haasteita.

Asiakas saa meiltä uusimmat tekniset ratkaisut ja asiantuntevat, selkeästi esitetyt ja perustellut suositukset eri vaihtoehdoista päätöksenteon tueksi. Varhainen suunnitteluvaihe on ratkaiseva, koska silloin tehdyt valinnat määrittelevät lopulta koko rakennuksen investointi- ja elinkaarikustannukset.

Yhteiset tavoitteet määritellään jo ennen varsinaisen suunnittelutyön aloitusta. Pyrimme siihen, että talotekniset rakennus- ja huoltotyöt sujuvat jouhevasti ja ilman rakennuksen sulkemista. Kiinnitämme jo suunnitteluvaiheessa huomiota myös laajentamismahdollisuuksiin, jotta uudet liikenneratkaisut elävät kaupungin kasvaessa.

Turvallista maanalaista rakentamista
Granlundilla on laaja kokemus maanalaisesta rakentamisesta ja erikoiskohteista, kuten huoltoasemien suunnittelusta. Olemme asiantuntijoita myös ahtaiden kaupunkiympäristöjen maanalaisten tilojen, kuten pysäköintilaitosten, taloteknisessä suunnittelussa.

Toimintavarmuus ja energiatehokkuus
Maanalaisten ratkaisujemme tavoitteena on luova toimiva ja turvallinen ympäristö suurille käyttäjämäärille. LVIS-suunnittelussa kiinnitämme erityistä huomiota energiaratkaisujen toimintavarmuuteen ja taloudellisuuteen. Valvonta- ja tietoliikennejärjestelmät varmistetaan varavoima-, CPS- ja UPS-laitteilla.

Yhteyshenkilö


Osastonjohtaja, LVI
Paavo Tikkanen
050 563 8223
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Referenssit


Pisararata
Granlund Oy on valittu Pisararadan suunnittelijaksi. Yhtiö vastaa koko rataosuud...

Länsimetro Oy
Länsimetro on Suomen suurin infrastruktuurihanke. Metrolinja palvelee valmistutt...

Helsingin metroasemat
 Hakaniemen asema (1978)Suomen ensimmäinen metroasema, myös väestönsuoja Ka...

Helsinki-Vantaan lentoasema
Kaukolentotilojen laajennus

Stockmann Oyj Abp, Mannerheimintien pysäköintilaitos
Mannerheimintien pysäköintilaitos on noin 600 pysäköintipaikkaa käsittävä pysäkö...