Toimistot

Muunneltavaa talotekniikkaa toimistoihin

Toimistotyö on muutoksessa. Nykyajan toimistot edellyttävät monitilaratkaisuja, korkean tason tietotekniikkaa, ryhmätyötiloja ja muunneltavia tilaratkaisuja. Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa suurten ja arkkitehtonisesti haastavien toimistotilakokonaisuuksien suunnittelun hallinnan. Suunnittelutiimimme kouluttautuu jatkuvasti ja tuntee talotekniikan tuoreimmat vaihtoehdot.

Huomioimme jo hankkeen alkuvaiheen suunnittelussa tilojen monikäyttöisyyden. Sovimme yhdessä tilaajan kanssa myös suunnittelun muuntojoustavuuskriteerit. Näin varmistamme lopputuloksen, joka muuntautuu rakennuksen koko elinkaaren ajan erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tilanteisiin helposti ja pienin taloteknisin muutostöin.

Granlundin jokaiselta aluetoimistolta löytyy vahvaa toimistosuunnitteluosaamista. Tunnemme suomalaisten rakennusten vaatimukset - suunnittelemme muuntojoustavia, helppokäyttöisiä, energiatehokkaita ja moderneja toimistoja.

Energiatehokkuutta moderniin toimistoon

Energiatehokkaassa toimistorakennuksessa eri tilojen valaistusta, lämpötilaa ja ilmanvaihtoa ohjataan käytön ja käyttäjän tarpeiden mukaan. Toimiston ympäristöystävällisyyttä edistetään suosimalla kierrätyskelpoisia materiaaleja ja uusiutuvia energioita. Kiinteistöpidon palveluilla ohjaamme rakennuksen säännölliseen kunnossapitoon ja energiatalouteen.

Turvallisuutta vieraille ja henkilökunnalle

Turvallisuus on nykyaikaisissa toimistorakennuksissa ehdoton edellytys. Suunnittelemme yksilöllisiä turvaratkaisuja ja kokonaisvaltaisia turvajärjestelmiä, joiden ansiosta rakennus on käyttäjille ja omaisuudelle turvallinen vuorokauden kaikkina aikoina.

Varavoimalla sekä UPS- ja CPS- laitteilla varmistamme sähkönjakelun sekä tieto- ja turvajärjestelmien toiminnan sähkökatkosten aikana. Paloilmoitus- ja palonsammutusjärjestelmillä estetään ja minimoidaan vahinkoja, ja kutsumattomat vieraat pidetään poissa kamera- ja kulunvalvonnalla sekä murtoilmaisujärjestelmillä.

Yhteyshenkilö


Osastonjohtaja, LVI
Ossi Myllymäki
040 720 9348
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Ryhmäpäällikkö
Heikki Kaartinen
050 525 2303
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Referenssit


Derby Business Park
Derby Business Park saavutti arvostetun LEED Platina sertifikaatin vuoden 2013 a...

Visio Pasila
Keskinäinen vakuutusyhtiö Fennian pääkonttorirakennukset otettiin käyttöön v 200...

OP Pohjolan Vallilan kortteli
Vallilan uusi maamerkki, OP:n pääkonttori valmistui 2015. Suunnittelutoimeksiant...

Valtion virastotalo
Virastotalo sisältää poliisin tilat mukaan lukien poliisivankilan, rikostutkimus...

Salon kaupungintalo
Salon uuden kaupungintalon suunnittelussa on painotettu erityisesti tehokkaita j...