Urheilu

Kattava talotekniikka monitoimiareenoille

Pitkä kansainvälinen kokemuksemme tuo varmuutta suurten urheiluharjoittelukeskusten ja monitoimiareenojen talotekniseen suunnitteluun. Erikoisosaamiseemme kuuluvat jäähallien jäähdytysjärjestelmät ja haastavien olosuhteiden hallinta.

Tarjoamme urheilu- ja jäähalleihin energiatehokkaita kokonaisratkaisuja, joissa hyödynnetään monipuolisesti lämmön talteenottoa ja tarvittaessa varastoidaan sekä kierrätetään energiaa. Huolellisen suunnittelun avulla ennakoidaan tulevaisuuden käyttäjien tarpeita ja hallitaan rakennuksen käyttö- ja ylläpitokustannuksia pitkällä tähtäimellä.

Kiinnitämme erityistä huomiota hallin eri tilojen sisäolosuhteiden hallintaan, kuten lämpötilaan, ilmanvaihtoon, hajunpoistoon ja ilmankosteuteen. Huolehdimme siitä, että kokonaisuus toimii harjoittelu-, huolto- ja majoitustiloja myöten. Kun olosuhteet ovat kunnossa, urheilijat yltävät huippusuorituksiin täysien katsomoiden edessä.

Jäähallien kylmäjärjestelmien asiantuntija
Kylmäsuunnittelu ja nykyaikaisten kylmätekniikoiden hyödyntäminen vaativat ammattitaitoa. Takaamme jäähalleihin toimivat olosuhteet, joissa jään ja lämpöä tuottavien AV-laitteiden, valaistuksen ja yleisön yhtälö on tasapainossa. Jäähdytysaineena käytämme pääasiassa ammoniakkia, joka on energiatehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto HFC-kylmäaineille.

Yhteyshenkilö


Osastonjohtaja, kylmätekniikka
Timo Heikkilä
050 568 6091
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Ryhmäpäällikkö
Frank Jäderholm
050 323 2903
etunimi.sukunimi@granlund.fi

Referenssit


Malmö Arena
MalmöArenaon urheilu- ja viihdetapahtumia sekä kongresseja palveleva monitoimiar...

Color Line Arena
ColorLineArenanmaksimikapasiteetti on 17 000 henkeä. Vuosittain siinä vierailee ...

Hodynka Arena
Hodynka Arena on Moskovassa vuonna 2007 pidettyjen jääkiekon maailmanmestaruuski...

Alrosa Sports Complex
Alrosa Sports Complex on monitoimihalli, joka käsittää noin 5000 katsojan jäähal...