Suunnittelu

Ytimessä talotekniikka, mukana laaja-alaiset erikoispalvelut.

Suunnitteluosaamisemme kulmakiviä ovat luotettava yhteistyö asiakkaiden kanssa, innovatiivisuus sekä nykyaikaisen tietotekniikan hyväksikäyttö suunnittelutehtävien toteuttamisessa. Kapasiteettimme, monipuolinen asiantuntemuksemme ja työkalumme varmistavat, että pystymme täyttämään vaativatkin tarpeet luotettavasti ja oikea-aikaisesti.

Suunnitteluprosessimme perustuu projektin alussa yhdessä asiakkaidemme kanssa sovittaviin ja kirjattaviin kohteen toiminnallisiin tavoitteisiin. Seuraamme ja raportoimme tilaajalle näin sovittaessa suunnittelutavoitteiden toteutumista suunnittelun eri vaiheissa sekä rakentamisen yhteydessä.

Suunnittelumme perustuu rakennuksen tietomallin hyväksikäyttöön, mikä mahdollistaa tehokkaan ja tavoitteellisen suunnittelun sekä auttaa tunnistamaan rakentamisen aikaisia ongelmia. Voimme esimerkiksi jo suunnittelun alkuvaiheessa selvittää rakennuksen energiankulutuksen, talotekniset rakentamisen kustannusarviot ja rakennusaikana helpottaa asennustyötä.

LVILuomme parempia sisäympäristöjä asiakkaan lähtökohdista.KylmäjärjestelmätKylmäjärjestelmät osana kokonaisvaltaista talotekniikan optimointia.SähköSähkösuunnittelu panostaa alkuvaiheen selvityksiin, laskelmiin ja järjestelmävertailuihin.Tele- ja tietojärjestelmätErityisosaamista kiivaasti kehittyvällä alalla.AV-JärjestelmätKuvaa ja ääntä kovalla asiantuntemuksella. Yrityksien ja toimitilojen turvallisuuskonsultointiPalvelumme kattaa yritys- ja toimitilaturvallisuuden laaj..ValaistusLähtökohtana viihtyisyys, tuottavuus, turvallisuus ja energiatehokkuus.KoestusjärjestelmätTeollisuuden koestusjärjestelmillä varmistetaan toimintaa.Varmennettu sähkönjakeluToteutamme perinteisiä, mutta myös uraauurtavia sähkön­varmen­nuksen varavoima-, U..RakennusautomaatioRakennusautomaatio-osaaminen yhdistettynä selkeisiin palvelukokonaisuuksiin.Kiinteät sairaalalaitteetAlan huippuosaamista niin pienissä kuin suurissakin sairaalalaitehankinnoissa. PuhdastilatPuhdastilojen osaamiskeskuksemme on Kuopiossa. Hiukkaset hallintaan osaamisella ja kokemuksella. ..Rakennuttaminen ja valvontaVaativissa korjausrakentamisen talotekniikkahankkeissa varmistamme toimivuuden ko..TietomallinnusSuunnittelu- ja laskentapalvelumme perustuvat rakennuksen tietomallin käyttöön.PalonsammutusToimimme laaja-alaisesti palonsammutusjärjestelmien asiantuntijatehtävissä kaikkialla Suomessa...ToimintatapaGranlundin BildMet-toimintamalli on yrityksemme tapa toimia yhdenmukaisesti, asiakkaalle lisäarv..