Sähkösuunnittelija, Oulu

Granlund Oulu Oy hakee riveihinsä sähkösuunnittelijaa vastaamaan jatkuvasti laajentuvan asiakaskuntamme tarpeisiin. Meillä pääset näköalapaikalle, mukaan alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin.

Edellytämme sähköalan diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutusta. Aikaisempi kokemus alalta sekä Magicad- ja CADS-ohjelmistojen hallinta katsotaan eduksi. Arvostamme myös muiden alalla tarvittavien tietojärjestelmien tuntemusta. Työtehtäviä voidaan painottaa valittavan henkilön vahvuuksien ja kiinnostuksen mukaan.

Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti. Henkilöstön ammattitaito ja työviihtyvyys ovat meillä avainasioita.

Tarjoamme asiantuntijoillemme innostavan työympäristön Suomen kiinnostavimpien yhteistyökumppanien kanssa, tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet ja laajan asiantuntijajoukkomme tuen sekä kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen CV:si ja hakemuksesi hakulomakkeella 28.1.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Granlund Oulu Oy:n LVIA-osastonjohtaja Juha Huczkowski p. 040 012 6016 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.