Työ ohjelmistokehityksessä

Granlund Oy:n ohjelmistokehityksen historia alkaa 90-luvun alusta.

Tuolloin aloimme kehittää sovelluksia niin sisäiseen käyttöön kuin myytäviksi tuotteiksi kiinteistöjen tekniseen hallintaan. Molemmat tuotantolinjat ovat voimissaan edelleen ja vuosikymmenten aikana sovellusmyyntimme on kasvanut muun liiketoimintamme rinnalla vauhdikkaasti.

Ohjelmistokehitykseen osallistuu alan ammattilaisia monipuolisissa rooleissa – meillä työskentelee sekä ohjelmisto-ja käyttöliittymäsuunnittelun että tietokantateknologioiden ja testausalan ammattilaisia. Haluamme auttaa asiantuntijoitamme löytämään aina uusia tapoja kehittyä. Uusille osaajille tarjoamme harjoittelu- ja lopputyöpaikkojen avulla alun kiinnostavalle urapolulle.

Olemme luoneet yhdessä osaajiemme kanssa vuorovaikutukselliset ja joustavat työskentelyolosuhteet. Sovelluskehitystyö tarjoaa mainiot mahdollisuudet etätyölle ja työtapamme ja työkalumme on kehitetty tukemaan etätyön mahdollisuuksia.

Moderni mobiilitoimistoympäristö tiimityötiloineen tarjoaa mahdollisuuden kokoontua keskustelemaan kehityksen alla olevista asioista kasvotusten. Tiimityöhömme kuuluu olennaisena osana jatkuva kommunikointi - meillä ei tehdä töitä pelkästään omassa ”kuutiossa”.

Granlund panostaa kehitykseen ja innovaatioihin. Haluamme olla edelläkävijä rakennusalalla kasvavaa kiinnostusta herättävässä rakennusten tietomallien (BIM) hyödyntämisessä ja myös sisäpaikannus, VR ja AR on työmme tulevaisuutta.

Uudet markkinalueet ja päätelaitteet tuovat mukanaan uusia haasteita. Olemme kansainvälistyvä toimija, joka etsii jatkuvasti uusia mahdollisuuksia - usein ohjelmistotuotteet edellä.

Sloganimme "Less energy gives more" näkyy myös arjessamme - kannustamme julkiseen liikenteen käyttöön ja pyöräilyyn ja tuemme henkilöstömme harrastuksia.

Yhteyshenkilö


Teknologiajohtaja
Kenneth Lassila
050 568 6083
etunimi.sukunimi@granlund.fi