Yhtiöstä

Energiatehokkuuden johtava asiantuntija

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni, jonka osaamisen keihäänkärkenä on energiatehokkuus.

Olemme Suomessa johtava toimija kaikilla palvelualueillamme. Panostamme uusien energiaratkaisujen, toimialojamme tukevien ohjelmistojen sekä integroidun suunnittelun kehittämiseen.

Henkilöstömme mielestä Granlund on luotettava työpaikka, jolla on vahva visio ja hyvä kehitysdraivi. 96 prosenttia Granlundin työntekijöistä kertoo olevansa erittäin tai melko tyytyväisiä työpaikkaansa. 

Granlund on perustettu vuonna 1960 ja konsernissa työskentelee noin 800 asiantuntijaa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä.

Yrityksemme historiassa on nähtävissä selvä jatkumo. Toimintamme kivijalan ovat aina muodostaneet:

  • johtava asiantuntijuus
  • kehitykseen panostaminen
  • tietotekniikkaan panostaminen

Ohjelmistoissa keihäänkärkemme on ylläpidon hallintajärjestelmä Granlund Manager. Tärkeässä roolissa ovat myös energialaskennan ohjelmistot sekä suunnitteluun liittyvät tietokanta- ja laskentasovellukset.

Granlund 2020  -strategiamme kulmakivinä ovat kansainvälistyminen, hyvinvointi ja kiinteistöjen käyttäjät. Missiomme on luoda hyvinvointia rakennetussa ympäristössä ja haluamme nostaa keskiöön niin ihmisten kuin kiinteistöjen hyvinvoinnin. 2020-strategiamme tavoitteena on olla kansainvälinen uudistaja, joka ei vain tee projekteja, vaan kehittää koko toimialaa eteenpäin. Edustamme kärkiosaamisalueillamme kansainvälistä huippua.


Ura Granlundilla
Liity lähes 800 asiantuntijan joukkoon

Yhteystiedot
Ota yhteyttä. 20 toimistoa Suomessa.