Citycon Energia

Citycon panostaa energiatehokkuuteen

Citycon on kauppakeskusten omistajana alan markkinajohtaja Suomessa ja Granlund konsernin pitkäaikainen yhteistyökumppani. Citycon Oyj ja Granlund allekirjoittivat vuonna 2013 laajan yhteistyösopimuksen, joka sisältää kaikki Cityconin suomalaiset kohteet. Granlund Consulting tarjoaa yhdessä Granlund Oy:n kanssa sekä ohjelmistoja että kokonaisvaltaisia konsultointipalveluita Cityconin kiinteistöjohtamisen tueksi.

Cityconin tavoitteena on jatkuvasti panostaa kohteiden energiatehokkuuteen ja löytää uusia kustannustehokkaita ratkaisuja energiajohtamisen parantamiseen. Asiantuntijamme auttavat Cityconia konsultoimalla joustavasti energiatehokkuusasioissa, niin ylläpitohankkeiden kuin kiinteistökehityshankkeiden osalta.

Osana yhteistyötä hallinnoimme jokaisen Cityconin Suomen kohteen energiankulutusta laajalla palveluvalikoimalla. Energianhallinnan perustana toimii energiahallintajärjestelmä, jossa kohteiden tunnittainen energiankulutus jalostetaan sekä johdon käyttöön sopiviksi tunnusluvuiksi että kiinteistöpäälliköiden ja sidosryhmien jokapäiväiseksi työkaluksi.

- Cityconin kanssa toiminen haastaa meidät ajattelemaan asioita uudelta näkökulmalta ja tuomaan esille tuoreita ideoita ja näkemyksiä, sanoo Granlund Consultingin toimialajohtaja Ville Reinikainen.

Granlund Consultingin tarjoaman energiajohtamisen lisäksi Granlund Oy konsultoi Cityconia kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitotoiminnan osalta. Kunnossapidon asiantuntijat auttavat Cityconin kiinteistöpäälliköitä tarpeen mukaan kunnossapidon suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia energiatehokkuuden parantamiseksi. Konsulttiemme täytyy tuntea ala ja heillä tulee olla kyky ennakoida muutoksia. Granlund Consultingilta olemme saaneet joustavaa, tarpeisiimme sopivaa palvelua. He huomioivat asiakkaan tarpeet ensimmäisenä.

Jurn Hoeksema, Chief Operating Officer / Operatiivinen johtaja, Citycon Oyj

Haluatko kuulla lisää?