Hyppää sisältöön
Lakisääteinen energiakatselmus on keino parantaa liiketoiminnan tulosta

Lakisääteinen energiakatselmus on keino parantaa liiketoiminnan tulosta

5.9.2019 – Valtaosa tietää, että suuria yrityksiä koskeva energiakatselmusvelvoite on täytettävä vuoden 2019 loppuun mennessä. Kyse on muustakin kuin lakivelvoitteesta. Tiedätkö, minkälaisia mahdollisuuksia energiakatselmus tarjoaa liiketoiminnan näkökulmasta?

Aihepiiri
Energia
Jaa

Lakivelvoite patistaa suuria yrityksiä selvittämään kiinteistöjen ja prosessien energiatehokkuuspotentiaalin. Vähintään yhtä merkittävä kannustin ovat yrityksen talousluvut. Kun suuryritys sijoittaa energiatehokkuutta parantavaan tekniikkaan, energialasku pienenee ja viivan alle jää aiempaa parempi tulos.

Rahoita energiainvestoinnit palveluna ilman velkaa

Talotekniikkasaneeraukseen liittyvät energiansäästötoimet voidaan rahoittaa palveluna. Yrityksen ei tarvitse sijoittaa energiatehokkuutta parantavaan tekniikkaan omaa rahaa, vaan palveluntarjoaja rahoittaa ja johtaa toimenpiteiden toteuttamista asiakkaan puolesta.

Yritys maksaa investoinnin palveluntarjoajalle jälkikäteen energialaskun pienentymisestä säästyneillä rahoilla. Investointivelka ei näy yrityksen taseessa, vaan kulut maksetaan käyttötaloudesta.

Lue lisää rahoitusratkaisusta täältä.

Haluatko kuulla lisää?

Aikaa on vuoden 2019 loppuun!

Toimeen kannattaa tarttua saman tien, onpa yrityksen tavoitteena energiakatselmusvelvoitteen täyttäminen tai halu sijoittaa energiatehokkuuteen ja parantaa sitä kautta yrityksen tulosta. Lakivelvoitteen takaraja tulee vastaan jo loppuvuoden 2019 aikana.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme! Keskustelemme mielellämme eri mahdollisuuksista ja jatkotoimenpidevaihtoehdoista.

Mitä tietoa etsit?