Hyppää sisältöön
Granlundin kiinteistöjohtamisen peli

Granlundin kiinteistöjohtamisen peli

Miten pärjäisit kiinteistöjohtajana? Testaa kykysi pelaamalla Granlundin kiinteistöjohtamisen peliä!

Kiinteistöjohtajalla on monipuolista osaamista

Kun kiinteistön lämpötila kohoaa ja valitukset kuumuudesta alkavat, minkä ratkaisun valitset? Entä miten valitut päätökset vaikuttavat ympäristöön?

Nämä ovat otteita oikeista kysymyksistä, joihin kiinteistöjohtaja voi törmätä työssään. Erilaisiin vaatimuksiin vastaaminen ja ongelmatilanteiden ratkominen vaatii monipuolista osaamista. Työssä tasapainoillaan koko kiinteistömassan hallinnasta aina yksittäisen rakennuksen viihtyvyyden varmistamiseen, huolehtien myös ympäristövaikutusten minimoinnista. Tilojen on oltava käyttäjien hyvinvointia tukevia ja vuokralaisten tyytyväisiä.

Pelaa peliä ja toimi kiinteistöjohtajana

Kuvakaappaus pelistä

Be the manager of this building -pelimme tarjoaa havainnollistavan ja interaktiivisen näkymän kiinteistöjohtajan maailmaan. Epäolennaiset asiat karsimalla on mahdollistettu, että mahdollisimman moni voi pelata peliä taustastaan riippumatta. Peli antaa palautetta tehdyistä ratkaisuista ja herättelee pohtimaan hyvän sisäilman merkitystä ihmisille ja energiatehokkuuden merkitystä ilmastonmuutoksen hillinnän näkökulmasta.

Pelaa peliä ja toimi Suomen paviljongin kiinteistöjohtajana

Miten sinä menestyt kiinteistöjohtajan eri haasteiden äärellä? Testaa pelaamalla!

Lue lisää, miltä työelämä näyttää granlundilaisena:

Koululaisten kesäkerho helpottaa vanhempien arkea

28.06.2022 – Granlundin pääkonttorilla pienet kesälomalaiset pääsivät nauttimaan monipuolisesta toiminnasta ja retkistä työntekijöiden lapsille suunnatussa kesäkerhossa.

Uutinen
Jarkko Hilme pyöräilee työsuhdepyörällään töihin ja työmaille.

Työsuhdepyörä toteutti haaveen

09.06.2022 – Työmatkan kulkupelin valinnalla on iso vaikutus hiilidioksidipäästöihin. Kun granlundilaiset polkevat töihin, pienenee myös Granlundin hiilijalanjälki.

Uutinen

Mahdollisuus vaikuttaa hiilineutraalin yhteiskunnan rakentamiseen

24.03.2022 – Granlundilaiset etsivät rakennushankkeissa konkreettisia ratkaisuja kiinteistöjen energiatehokkuuden ja hiilineutraaliuden parantamiseen. Haluaisitko sinä tehdä työtä, joka vaikuttaa ilmastonmuutoksen hillintään joka päivä?

Uutinen

Sähkösuunnittelija kertoo, miten tehtaat saadaan toimimaan

27.08.2021 – Teollisuussuunnittelija Janne Raution uran kohokohdiksi ovat nousseet haasteelliset projektit esimerkiksi Etelä-Karjalassa ja Kymenlaaksossa.

Uutinen

Vapaus ja vastuu kohtaavat asiantuntijan työssä

03.03.2021 – Anni Viitalan ja Andreas Lundin mielestä on mielekästä tehdä työtä, jolla voi vaikuttaa ympäröivään maailmaan. Tule Annin ja Andreaksen työkaveriksi!

Uutinen

”Granlundilla ei tarvitse hypätä yksin syvään päätyyn”

28.09.2020 – Granlundin mentorointiohjelmassa kokeneempi kollega auttaa nuorempaa etenemään urapolullaan. Eveliina Vesalainen ja Antti Akselin kouluttautuvat uudella mallilla projektipäälliköiksi.

Blogi

Näin tehdään hyvä koulu – sähkösuunnittelijat kertovat

28.10.2019 – Granlund Kuopion sähkösuunnittelijat Antti Mustonen ja Toni Pokkinen ovat koulujen sähkösuunnittelun ammattilaisia. Minkälaista on suunnitella kouluhankkeita?

Uutinen

Energia-asiantuntija tuottaa konkreettisia tuloksia

29.04.2019 – Energiatehokkuutta parantavat hankkeet kiinnostavat, koska oikein toteutettuina tulokset näkyvät kiinteistöjen taloudellisessa kannattavuudessa, sisäolosuhteissa ja hiilijalanjäljessä. Energiatehokkuushankkeisiin haetaan nyt uusia osaajia!

Uutinen

Hyvä valvoja on tarkka mutta yhteistyökykyinen

22.05.2019 – Valvoja pitää rakennuksen laadun puolta. Parhaimmillaan työtä tehdään yhteistyössä ja yhteisymmärryksessä tilaajan ja urakoitsijan kanssa.

Uutinen

Rakennusinsinöörin työssä näkee yhtä ja toista

25.10.2019 – Granlund Kuopion rakennuttamisen osastonjohtaja Pekka Turunen siirtyi monta astetta likaisempiin hommiin, kun sairaalatilat vaihtuivat jätevedenpuhdistamoon.

Uutinen

Miksi Granlund?

25.04.2019 – Blogissamme valaistussuunnittelija Tanja Silvennoinen kertoo, miksi hän reissaa Keski-Suomesta Helsinkiin töihin.

Blogi

AV-suunnittelu nyt ja 2020-luvulla

27.09.2019 – Minkälaisia trendejä on havaittavissa audiovisuaalisen suunnittelun saralla? Granlundin AV-asiantuntijat kertovat alan uusista tuulista.

Uutinen

Thainyrkkeily karkottaa asiantuntijan stressin

08.03.2019 – Omat kiinnostuksen kohteeni eivät päällisin puolin kuulosta siltä, että niistä olisi juurikaan apua energia-asiantuntijan ja asiakkuuspäällikön työssäni. Väitän kuitenkin, että…

Blogi

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä.

Mitä tietoa etsit?