Hyppää sisältöön
UutinenGranlund Palveluverkostoyritys 2020 -finalistien joukossa

Granlund Palveluverkostoyritys 2020 -finalistien joukossa

15.10.2020 – Kolme finalistia kilpailee Palveluverkostoyritys 2020 -palkinnosta, joka julkistetaan Isännöintipäivillä 18.11.2020.

Aihepiiri
Vastuullisuus
Jaa

Isännöintiliitto palkitsee tänä vuonna vastuullisia osaajia ja toimintatapoja. Vastuullisuus voi näkyä esimerkiksi toimintatavoissa asiakkaiden ja yhteistyökumppanien suuntaan tai siinä, miten yritys ottaa vastuuta henkilöstöstään, alueestaan, ympäristöstä ja yhteiskunnasta. Granlund on valittu finalistien joukkoon Palveluverkostoyritys 2020 -sarjassa. 

Granlundilla nostetaan esiin energiatehokkuusasoita kaikissa asiakkuuksissa. Taloyhtiöille tarjotaan mm. asiantuntijapalveluita, joiden avulla yhtiöt voivat parantaa energiatehokkuuttaan ja pienentää hiilijalanjälkeään.

“Tarjoamme palveluja alkukartoituksista aina rakentamisen valvontaan ja käyttöönottoon liittyvään konsultointiin asti. Energiatehokkuuden puolella tyypillisimpiä palveluitamme ovat energiatehokkuuslaskennat ja energiaremonttien hankesuunnittelu”, kertoo taloyhtiöiden energiapalveluista vastaava ryhmäpäällikkö Timo-Mikael Sivula Isännöintiliiton tiedotteessa.

Energiatehokkuuskartoituksissa selvitetään taloyhtiökohtaisesti parhaat ratkaisut sekä niiden hiilijalanjälki ja elinkaarikustannukset. Käytännössä tarkkaillaan esimerkiksi sitä, mistä kohdin rakennusta energiaa valuu hukkaan ja suunnitellaan, millä tavoin korjaukset kannattaisi toteuttaa. Taloyhtiöille tehdään myös takaisinmaksuaikalaskelma, eli kerrotaan se, missä ajassa toteutettu korjaus maksaisi itsensä takaisin säästöinä.

Usein taloyhtiö lähteekin energiahankkeisiin taloudellisista syistä. Granlundin energiatehokkuuspalveluja tilataan esimerkiksi erilaisten peruskorjaushankkeiden tueksi tai kun taloyhtiö haluaa uusia lämmöntuotantonsa.

Energiaremontit kiinnostavat

Energiatehokkuus kiinnostaa taloyhtiöitä yhä enemmän. Ilmastokeskustelu on lisännyt kyselyjä, mutta tyypillisin motivaattori energiahankkeisiin liittyy edelleen taloyhtiön talouteen. Energiatehokkuusurakoissa ei enää edetä urakoitsijavetoisesti, vaan hankkeita halutaan ensin suunnitella asiantuntijoita konsultoiden.Granlundin energiatehokkuuteen perehtyneet konsultit auttavat taloyhtiöitä laskelmissa ja antavat puolueettoman näkökulman korjaustarpeisiin, ilman kytköksiä laitevalmistajiin.

“Hiilikädenjälkemme syntyy asiakastyön kautta. Päästöt vähenevät ja taloyhtiöiden korjausvelka pienenee, kun energiaremontit tuottavat säästöjä”, kommentoi Granlundin laatu- ja vastuullisuusjohtaja Maila Herva.

Palveluverkostoyritys 2020 julkistetaan Isännöintipäivillä 18.11.2020, jotka pidetään tänä vuonna virtuaalisena. Finalistit valinneen palkintoraadin asiantuntijoina ovat toimineet tänä vuonna asiakkuusjohtaja Aki Salo Isännöintiliitosta, toiminnanjohtaja Satu Grekin Kuntoutusyrittäjistä ja toimitusjohtaja Jyrki Laurikainen Raklista sekä asiantuntija Teemu Kettunen Motivalta.

Finalisteista valitaan lopulliset voittajat valitaan yleisöäänestyksellä.

Haluatko kuulla lisää?

Timo-Mikael Sivula

Hankekehityspäällikkö
Granlund Oy

Maila Herva

Laatu- ja vastuullisuusjohtaja
Granlund Oy

Vesidata virtaa Granlund Manageriin

12.04.2024 – Granlund Managerin ja Smartvattenin integraatio tekee vedenkulutuksen seurannasta ja raportoinnista huomattavasti nopeampaa ja luotettavampaa. Kiristyvät vastuullisuusraportointivaatimukset korostavat integraation hyötyjä.

Uutinen

Granlundin maine vakaana ja luotettavana työnantajana ei ole syntynyt tyhjästä

10.04.2024 – Finanssikriisi, 90-luvun lama, pandemia, rakennusalan haasteet… Näissäkin maailman meille heittämissä kierrepalloissa Granlund on pysynyt vuodesta toiseen työntekijöidensä silmissä turvaa tuovana…

Uutinen

Modelspacen ja Granlund Managerin integraatio: tehokkuutta korjaushankkeiden johtamiseen

03.04.2024 – Modelspacen ja Granlund Managerin integraation avulla johdat korjaus- ja rakennushankkeitasi tehokkaasti, kun kaikki hankkeiden johtamiseen tarvittavat tiedot löytyvät samasta paikasta.

Uutinen

Rakennuttamisen liiketoiminta on Granlundilla vahvassa kasvussa

02.04.2024 – Granlundin rakennuttamisen ja valvonnan liiketoiminta on kasvanut vuosikymmenessä yli 17 miljoonaan euroon. Asiakkaat arvostavat erityisesti kokonaispalvelua.

Uutinen

Ken Dooley palaa Granlundille Chief Data Officerin rooliin

25.03.2024 – Työskenneltyään muutaman vuoden kasvuyrityksessä, Ken Dooley palaa Granlundille tehtävänään tuoda dataliiketoimintaan uusia tuulia ja kiinteistöjen käyttäjien näkökulmaa.

Uutinen
Tiia-Lotta Tuominen

Mentorointi lisää itsetuntemusta ja tuo uusia näkemyksiä

07.03.2024 – Granlundin mentorointiohjelmassa granlundilaiset pääsevät keskustelemaan ammatti-identiteetistä ja urastaan kokeneemman konkarin kanssa. Ohjelmasta hyötyy myös mentori.

Uutinen
Timo Palonkoski, Granlund

Timo Palonkoski liiketoiminnan kehitysjohtajaksi Granlundille

26.02.2024 – Liiketoiminnan kasvattamisen ja kehittämisen ammattilainen Timo Palonkoski on nimitetty Granlundille liiketoiminnan kehitysjohtajan tehtävään.

Uutinen
Davor Stjelja, Priyanka Thapa, Anna Korolyuk ja Nhung Nguyen

Kansainväliset granlundilaiset osallistuvat aktiivisesti yhtiön monimuotoisuuden kehittämiseen

15.02.2024 – Granlundin kansainvälisillä työntekijöillä on paljon annettavaa työyhteisön monimuotoisuudelle ja osaamisen kasvattamiselle. Neljä Suomeen muuttanutta granlundilaista kertoo kokemuksistaan.

Uutinen
Pekka Metsi, Granlund

Granlund teki hyvän tuloksen haastavassa markkinatilanteessa

13.02.2024 – Granlund pärjäsi hyvin vuonna 2023, vaikka kiinteistö- ja rakennusalan markkinatilanne oli haastava. Vahvat asiakassuhteet sekä erikoisosaaminen kantoivat vaikeinakin aikoina.

Uutinen

Mitä tietoa etsit?