Ohjelmistot

Granlund Manager - fiksumpaa ja helpompaa kiinteistöjohtamista

Granlund Manager on pilvipohjainen kiinteistöjohtamisen ja energianhallinnan ohjelmisto. Se tekee kiinteistöjen johtamisesta helpompaa, fiksumpaa ja ympäristöystävällisempää. Granlund Manager luo edellytykset ihmisten ja rakennusten hyvinvoinnille.

Kirjaudu Granlund Manageriin

Digitalisoi kiinteistöjohdon prosessit

Unohda kynät, paperisota ja taulukkolaskenta. Granlund Manager on mobiililähtöinen ohjelmisto, joka vie kiinteistöjohtamisen uudelle tasolle. Moduuleista koostuvan hallintajärjestelmänsä ansiosta Granlund Manageria voi skaalata ja konfiguroida erilaisten organisaatioiden, kiinteistöjen ja kohdesalkkujen tarpeiden mukaisesti.

Lue lisää Granlund Managerista!

Granlund Manager ‑ohjelmisto tarjoaa sujuvuutta ylläpitoon


Optimoi ajan ja resurssien käyttö

Optimoi resurssien käyttö ja säästä aikaa suunnittelemalla ylläpidon toimintaa hyvissä ajoin etukäteen.

Tietojen saatavuus ja seuranta

Granlund Manager varmistaa, että sinulla on käytössäsi kiinteistö- ja huoltotiedot missä ja milloin vain. Näet kätevästi kaikki rakennuksen osat ja niihin liittyvät huoltotoimet.

Mobiiliystävällistä kiinteistöjohtamista

Palvelupyyntöjen koordinointi ja seuranta on helppoa Granlund Managerissa. Mobiilisovelluksen avulla huoltohenkilöstö voi reagoida palvelupyyntöihin ja lähettää raportteja vaivattomasti työnsä ohessa.

Parempaa energiatehokkuutta


Pienennä kuluja ja hiilijalanjälkeä

Paranna energiatehokkuutta ja pienennä rakennuksesi hiilijalanjälkeä mittaamalla, yhdistelemällä ja raportoimalla eri lähteistä saatuja kulutustietoja.

Paranna sisäolosuhteita

Varmista loppukäyttäjien hyvinvointi ja kiinteistöjen pitkän aikavälin toimivuus mittaamalla ja hallitsemalla sisäolosuhteita.

Visualisoi ja tarkkaile

Yhdistele eri lähteistä saatuja energia-, sisäolosuhde- ja käytettävyystietoja. Varmista kulutuksen ja olosuhteiden optimaalinen taso vertailemalla kiinteistön suorituskykyä ennalta määritettyihin tavoitelukuihin.

Dynaaminen raportointi -webinaari

Dynaaminen BI-raportointi yhdistelee tietoa käyttäjien tarpeiden mukaan. Käyttäjät voivat säätää raporttinäkymää erilaisilla suodattimilla ja rajauksilla, ja kuvaaja päivittyy välittömästi.

Tule kuulemaan ja näkemään, miten Granlund Managerin uusi raportointityökalu voisi helpottaa arkeasi. Aiheitamme ovat mm.:
-    Miltä näyttää moderni ja dynaaminen raportointityökalu?
-    Uuden ja vanhojen raportointityökalujen erot 

Granlund Manager Asiakaspalvelukeskus


Avoinna ma-pe 08.00-16.00
+358 10 759 2300
granlundmanager(at)granlund.fi