Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatAnalyytikko, Helsinki

Analyytikko, Helsinki

Kiinnostaako sinua tietotyö, jossa oman panoksen konkreettiset vaikutukset ovat nähtävissä suuressa mittakaavassa? Haluaisitko tiimiin, jossa jokaisen osaamista arvostetaan ja porukka viihtyy mainiosti?

Etsimme joukkoomme analyytikkoa toteuttamaan asiakaslähtöistä BI-raportointia osana kiinteistöjen elinkaaripalveluiden liiketoimintayksikköä.

Analyytikkona tulet kehittämään ja toteuttamaan tietojohtamisen dynaamisia työkaluja kiinteistönpidon tueksi. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä ohjelmistokehityksen, liiketoimintatiimien ja asiakaskunnan kanssa, ja pääset aitiopaikalta vaikuttamaan kiinteistöjen omistukseen, ylläpitoon ja ympäristökysymyksiin liittyvässä päätöksenteossa.

Työsi koostuu Power BI -pohjaisesta raportoinnista eri alustoilla ja vaihtuvissa projekteissa. Tehtävässäsi käsittelet, mallinnat ja visualisoit asiakasdataa osana palveluyksikköä ja räätälöit informaatiota asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Osallistut myös raportoinnin, raportointialustan sekä tietomallinnuksen kehittämiseen tarpeen ja oman osaamisesi mukaan.

Tulevaan tiimiisi kuuluu kaksi analyytikkoa sekä asiakkuudesta vastaavia työkavereita. Työskentelemme sujuvasti etänä tai co-working-tiloissa eri puolilla Suomea, mutta työkavereita kohtaamme myös pääkonttorillamme Helsingin Malmilla.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Sinun ei tarvitse tuntea kiinteistöalaa, mutta odotamme että omaksut tietoa ketterästi ja kartutat tietotaitoa tehtävässäsi analyyttisen otteesi ja ongelmanratkaisukykysi kautta nopeasti.

Odotamme, että sinulla on jo kokemusta Microsoft Power BI:stä ja DAX-kielestä. Toteutat raportointia lähtökohtaisesti asiakasrajapinnassa, mutta eduksi on myös ymmärrys muun muassa Analysis Servicesistä ja M-kielestä.

Tee loistoliike urallasi – ryhdy granlundilaiseksi

Olemme mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Meillä pääset työskentelemään nopeasti digitalisoituvalla alalla, jossa tietojenhallinnan saralla on valtavasti mahdollisuuksia.

Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Toimimme kaikkialla Suomessa. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Esimerkiksi vuonna 2020 jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 31.3.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, sen tavoitteista tai meillä työskentelystä, Joonatan vastaa niihin mielellään. Ryhmäpäällikkö Joonatan Uuspellon tavoitat joko puhelimitse p. 0400 427 882 tai joonatan.uuspelto@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?