Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatAsiakkuuspäällikkö, Helsinki

Asiakkuuspäällikkö, Helsinki

Innostutko kiinteistöjen ylläpidon ja kunnossapidon laadukkaasta johtamisesta? Kiinnostaisiko uusi vastuullinen työ mukavassa ja osaavassa porukassa?

Etsimme asiakkuuspäällikköä Helsingin toimipisteeseemme. Luvassa on erittäin monipuolisia uramahdollisuuksia.

Tulet työskentelemään asiakkuuspäällikkönä kiinteistöjen ylläpidon ja kunnossapidon elinkaarijohtamisen palveluihin erikoistuneessa tiimissä. Asiakkuuspäällikkönä sinulla on vastuu nimettyjen asiakkuuksien johtamisesta ja koordinoinnista. Tuotat ja kehität yhdessä tiimisi kanssa asiakkaillesi kiinteistöjen kunnossapidon ja ylläpidon johtamisen palveluita sekä vastaat niiden taloudellisesta ja laadukkaasta tuloksesta.

Rooliisi kuuluu tuntea asiakkaasi yhteyshenkilöt ja käydä heidän kanssaan keskustelua tulevaisuuden tarpeista. Osaat kuunnella asiakasta, varmistat omalla työlläsi asiakkuuden jatkuvuuden ja pystyt laajentamaan asiakkaan palvelukokonaisuutta. Lisäksi toimit projekteissa asiantuntijana omalla substanssialueellasi.

Tiimisi asiakkaina voivat olla kotimaiset ja ulkomaiset kiinteistösijoittajat, kaupan ja koulutuksen sektori tai terveydenhoito ja julkinen sektori. Palveluissamme korostuvat asiakasymmärrys, tiedolla johtaminen, vastuullisuus ja jatkuvan parantamisen periaate. Haluamme tuottaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen asiakasrajapinnassa aktiivisesti toimien sekä digitaalisia työkaluja hyödyntäen.

Ympärilläsi on rento ja ammattitaitoinen työyhteisö. Kannustamme sinua oppimaan uutta. Toivomme sinun tuovan esille omia näkemyksiäsi ja tarjoamme vapautta sekä vastuuta työtehtävissä. Suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn, mutta tukikohtanasi tulisi toimimaan toimistomme Helsingin Malmilla.

Kun kerrot ammatillisen mielipiteesi, kuuntelemme ilolla. Haluamme ottaa sinut mukaan vaikuttamaan kehitykseemme ja tuomaan oman persoonasi mukaan hyvään porukkaamme. Työnkuvaasi on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja meitä on jo reippaasti yli 1 100.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI, AMK-insinööri tai vastaava) ja vähintään 5 vuotta alan työkokemusta esimerkiksi kiinteistöpalveluiden työnjohdollisten tehtävien, ylläpidon ja kunnossapidon johtamisen parista tai kiinteistökonsultoinnista, manageerauksesta tai korjausrakentamisesta.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä. Myyntihenkisyydestä ei tässä työssä ole muuta kuin hyötyä.

Edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa.

Miltä vaikutti? Voisiko tämä olla seuraava työpaikkasi?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 17.10. 2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Joonas vastaa niihin mielellään. Ryhmäpäällikkö Joonas Alakomin tavoitat puhelinnumerosta 050 347 6621 tai sähköpostiosoitteesta joonas.alakomi@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä, niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos:

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?