Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatAsiantuntija, ylläpidon ja kunnossapidon johtamisen palvelut, Helsinki

Asiantuntija, ylläpidon ja kunnossapidon johtamisen palvelut, Helsinki

Haluatko työskennellä todella motivoituneessa porukassa kiinnostavien asiakkuuksien parissa? Miten olisi työyhteisö, jossa jokaisen ammattilaisen osaaminen on tärkeää ja sitä arvostetaan?

Ylläpidon ja kunnossapidon johtamisen palvelujen tiimissä olisi paikka auki uudelle osaajalle. Etsimme nyt työkaveriksemme sinua, kiinteistöalan asiantuntija.

Tulet työskentelemään ylläpidon ja kunnossapidon asiantuntijana elinkaarijohtamisen palveluihin erikoistuneessa tiimissä. Ylläpidon asiantuntijana voit esimerkiksi määrittää huoltosuunnitelmia taloteknisille järjestelmille, koordinoida tiedonkeruuta rakennushankkeissa tai kehittää, raportoida ja analysoida asiakkaan ylläpitoprosesseja. Pääset myös suunnittelemaan kiinteistöjen kunnossapitoa sekä osallistumaan vuosittaisiin auditointeihin ja kohdekartoituksiin.

Tiimisi asiakkaita ovat pääosin kotimaiset ja ulkomaiset kaupan alan toimijat, yliopistot ja sairaanhoitopiirit. Palveluissamme korostuvat asiakasymmärrys, tiedolla johtaminen, vastuullisuus ja jatkuvan parantamisen periaate. Haluamme tuottaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen reippaalla ja asiantuntevalla tekemisellä ja hyödyntämällä digitaalisia työkaluja.

Kun kerrot ammatillisen mielipiteesi, kuuntelemme ilolla. Haluamme ottaa sinut mukaan vaikuttamaan kehitykseemme ja tuomaan oman persoonasi mukaan hyvään porukkaamme. Suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn, mutta tukikohtasi tulisi olemaan toimistomme Helsingin Malmilla.

Perehdyttyäsi toimintatapoihin voit halutessasi saada lisää vastuuta projektipäällikön roolissa. Silloin toimit vastuuhenkilönä asiakasrajapinnassa koko palveluprosessin ajan. Palveluprosessiin kuuluu mm. myynti- ja tarjoustoiminta, palvelun tuottaminen ja projektiin nimetyn tiimin johtaminen.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen. 

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle. 
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Mitä toivomme sinulta?

Kiinteistöalaa tukevaa korkeakoulututkintoa (DI, AMK-insinööri, KTM, tradenomi tai vastaava). Työkokemusta kiinteistöjen kunnossapidon tai ylläpidon hallinnasta. Oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta. Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä. Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 24.10.2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana. 

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Joonas vastaa niihin mielellään. Ryhmäpäällikkö Joonas Alakomin tavoitat puhelinnumerosta 050 347 6621 tai sähköpostiosoitteesta joonas.alakomi@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä, niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos:

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?