Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatAutomaatiosuunnittelija, Pori

Automaatiosuunnittelija, Pori

Oletko kiinnostunut monipuolisista ja sopivan haastavista tehtävistä automaatiosuunnittelun parissa? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa porukka viihtyy ja työn puitteet ovat erittäin hyvässä iskussa?

Etsimme nyt työkaveriksemme ja tiimimme vahvistukseksi rakennusautomaatiosuunnittelijaa uuteen Porin yksikköömme.

Meillä pääset mukaan mielenkiintoisiin hankkeisiin kaikissa kokoluokissa. Olet mukana alan nopeassa kehityksessä ja opit itsekin jatkuvasti uutta. Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.

Meillä tehdään hommia erittäin monipuolisten uudishankkeiden rakennusautomaatiosuunnittelun parissa. Halutessasi pääset pureutumaan olemassa olevaan rakennuskantaan korjausrakentamisen projekteissa. Meillä tehdään niin laajalla skaalalla projekteja, että voit helposti erikoistua itseäsi kiinnostaviin kohteisiin.

Tiimisi on aivan uusi: perustamme yksikön Poriin alkuvuodesta 2022 ja kokoamme porukkaan talotekniikka-alan suunnittelijoita sekä talotekniikkasuunnittelun aluejohtajan. Vahva tuki tekemiseen tulee Tampereen toimistoltamme, josta sinä ja esihenkilösi saatte ohjausta ja tukea arkeen aina, kun sitä tarvitaan.

Tehtäviisi kuuluu automaatiosuunnittelutehtäviä, projektien hoitoa ja mahdollisesti suunnittelutiimin ohjausta. Tehtäväsi painottuvat työkokemuksesi ja mielenkiintosi mukaisesti. Halutessasi voit toimia projektipäällikkönä, ja tässä roolissa varmistat projektin läpiviennin laadullisesti, taloudellisesti ja aikataulullisesti.

Suhtaudumme joustavasti etätyöskentelyyn ja varmistamme, että työkalut ja työsi puitteet ovat kunnossa työskentelitpä kotitoimistolta tai tuoreista Porin toimitiloistamme käsin.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta automaatiotekniikan DI- tai insinöörikoulutusta. Jotta pysyt tehtäviesi tasalla, sinulta löytyy kiinnostusta nykyaikaisiin suunnittelumenetelmiin ja myönteistä asennetta uuden oppimiseen ja oman osaamisesi kehittämiseen.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alle aukeavan botin avulla viimeistään 16.1. 2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Risto ja Juho vastaavat niihin mielellään. Voit myös lähettää kontaktipyynnön suoraan heille. Heidät tavoitat seuraavasti:

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?