Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatData Engineer (Azure), etä

Data Engineer (Azure), etä

Kiinnostaisiko data-ammattilaisen työ, jossa pääset osaltasi hillitsemään ilmastonmuutosta? Haluaisitko työhön, jossa osaamista arvostetaan ja onnistumisesta palkitaan?

Etsimme nyt datan ammattilaista, tai sellaiseksi haluavaa, vahvistamaan tuotekehitystämme. Olisitko sinä uusi työkaverimme ja Data Engineer -vahvistuksemme?

Data Engineer -roolissa otat vastuullesi Granlund Manager -ohjelmistossa käyttämämme Azuren datapalvelut ja DW/ETL-ratkaisut. Vastaat niiden seurannasta, ylläpidosta ja jatkokehityksestä. Pääset osallistumaan myös muihin liiketoiminta-alueemme datahankkeisiin kiinnostuksesi mukaan. Voit vaikuttaa omaan tehtävänkuvaasi osaamisesi, vahvuuksiesi ja toiveidesi mukaan.

Tulet osaksi tuotekehitysryhmän kehitystiimä, johon kuuluu muitakin ohjelmistoalan ammattilaisia. Meillä pääset työskentelemään nopeasti digitalisoituvalla kiinteistöalalla, jossa tietojenhallinnalla on valtavasti mahdollisuuksia, ja josta syntyy päivittäin huima määrä esimerkiksi olosuhde- ja energiakulutusdataa. Granlund Manager on Suomen käytetyin kiinteistöalan ohjelmisto, joka säästää energiaa, aikaa ja rahaa kymmenissä tuhansissa kiinteistöissä – sekä hillitsee ilmastonmuutosta.

Tuotekehityksemme on keskittynyt Helsinkiin ja Kuopioon, mutta etätyöskentelymallimme mahdollistaa työpisteesi sijainnin missä päin tahansa. Käytämme sujuvasti myös co-working-tiloja eri puolella Suomea.

Tee loistoliike urallasi – ryhdy granlundilaiseksi

Olemme mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Esimerkiksi vuonna 2020 jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Olethan ketteriin kehitysmalleihin tottunut tiimipelaaja, joka kykenee myös itsenäiseen työhön ja kantamaan vastuuta. Arvostamme aikaisempaa kokemustasi tietovarastoinnista ja Azuren datapalveluista sekä on premises -ratkaisuista. Myös ohjelmointiosaaminen (C#) tai BI-osaaminen (PowerBI) katsotaan eduksi.

Tekkistäkki: SQL Server, T-SQL, Analysis Services, Power BI, CI/CD & DevOps, C#

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 2.5.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Mika vastaa niihin mielellään. Head of Product Development Mika Ruottisen tavoitat joko puhelimitse p. 040 502 9252 tai sähköpostilla mika.ruottinen@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 523 1757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?