Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatEnergia-asiantuntija, Helsinki

Energia-asiantuntija, Helsinki

Haluaisitko olla edistämässä hiilineutraaliutta kohde ja kaupunki kerrallaan? Innostutko uusiutuvien energiaratkaisujen innovoinnista? Kiinnostaisiko tiimi, jossa osaamistasi arvostetaan?

Haemme nyt työkaveriksemme vakituista energia-asiantuntijaa alueellisten energiaratkaisujen tiimiin.

Energia-asiantuntijana osallistut monipuolisiin alue-energiahankkeisiin, joiden kokoluokka vaihtelee yksittäisten kiinteistöjen energiaratkaisuista kaupunginlaajuisiin järjestelmiin niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Hankkeissamme syvennymme tyypillisesti esimerkiksi aurinkosähköön, erilaisiin uusiutuvan ja kierrätetyn energian käyttöön liittyviin lämpöpumppuratkaisuihin sekä alueellisiin energiaverkkoihin.

Tehtäviisi kuuluu energia- ja elinkaarilaskelmien laatimista, uusiutuvien alue-energiahankkeiden konseptitason suunnittelua, hankkeiden raportointia, tulosten esittelyä asiakkaille sekä kohdekäyntejä. Voit myös osallistua asiakastyöhön.

Tulevaan tiimiisi kuuluu ryhmänvetäjän lisäksi nuorempia ja kokeneempia asiantuntijoita. Mukavassa tiimissämme on reipas tekemisen meininki ja yhdessä ideoiva ote. Palkitsemme huippuosaamisesta ja kanssamme pääset jatkuvasti kehittämään ja kehittymään. Asiakkaamme arvostavat ratkaisujemme hiili- ja kustannustehokuutta sekä innovatiivisuutta, ja nämä tavoitteet toimivatkin ohjenuorinamme, kun kehitämme yhdessä uusiutuvia energiaratkaisuja ja edistämme hiilineutraaliutta.

Lue, millaista on työskennellä energia-asiantuntijana Granlundilla

Tiimimme työskentelee pääkonttorilla Helsingissä sekä sujuvasti etänä. Joustamme myös elämäntilanteiden mukaan.

Kuuntele energianmurtajat-podcastiamme

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Esimerkiksi vuonna 2020 jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja

Odotamme, että olet koulutukseltasi energiatekniikan diplomi-insinööri. Tämä tehtävä räätälöidään osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Voit olla vastavalmistunut ja aivan urasi alussa, mutta parin vuoden alan työkokemus esimerkiksi alueellisista energiaratkaisuista, kuten lämpöpumppuratkaisuista on ehdottomasti eduksi tässä työssä.

Toivomme, että tulet helposti juttuun erilaisten ihmisten kanssa, toimit itsenäisesti asiakasprojekteissa ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 27.2. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, sen tavoitteista tai meillä työskentelystä, Oskari vastaa niihin mielellään. Ryhmäpäällikkö Oskari Fagerströmin tavoitat joko puhelimitse p. 050 382 3813 tai sähköpostitse oskari.fagerstrom@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?