Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatEnergiakonsultoinnin projektipäällikkö, Helsinki, Espoo tai Lohja

Energiakonsultoinnin projektipäällikkö, Helsinki, Espoo tai Lohja

Haussa kestävän ja energiatehokkaan rakentamisen ammattilainen! Ovatko vähähiilisyyteen ja energiatehokkuuteen vaikuttavat ratkaisut sinulle tuttuja?

Etsimme työkaveriksemme ja tiimimme vahvistukseksi projektipäällikköä kestävään ja energiatehokkaaseen rakentamiseen keskittyvään konsultointitiimiin.

Omalla työpanoksellasi tuot vahvistusta rakentamiseen liittyviin konsultointiprojekteihimme ja olet osa monialaista osaajaryhmäämme. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme kehittämään rakennushankkeista vähähiilisiä ja energiatehokkaita.

Työtehtäviisi sisältyy monipuolisten elinkaari- ja energiaprojektien vetämistä rakennushankkeisiin ja kiinteistöjen kestävyyteen liittyen. Vastaat projektien luotsaamisesta aikataulussa ja budjetissa, ja osallistut aktiivisesti palvelukehitykseen.

Lue lisää työskentelystä energiatehokkuuden parissa Granlundilla!

Töissä Granlundilla: Mahdollisuus vaikuttaa hiilineutraalin yhteiskunnan rakentamiseen

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Odotamme sinulta insinööri (AMK)- tai DI-koulutusta talotekniikka- rakennus- tai energia-alalta ja aikaisempaa työkokemusta kestävän rakentamisen alalta. Lisäksi oletamme, että energialaskentaohjelmat, kuten IDA ICE ja RIUSKA ovat sinulle tuttuja.

Toivomme, että vuorovaikutustaitosi ovat hyvät, etkä hätkähdä, jos kieli vaihtuukin yllättäen englanniksi. Arvostamme innokasta asennetta, halua kehittää asioita ja kokemusta ympäristöystävällisistä toimintamalleista.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alle aukeavan botin avulla viimeistään 16.1. 2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Paula vastaa niihin mielellään. Ryhmäpäällikkö Paula Rantasen tavoitat numerosta 050 430 9504 tai sähköpostilla osoitteesta paula.rantanen@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?