Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatHankepäällikkö energiaryhmään, Kuopio

Hankepäällikkö energiaryhmään, Kuopio

Haluatko vaikuttaa työssäsi kiinteistöjen energiatehokkuuteen? Kiinnostaisiko työ, jossa saat sekä vapauksia että vastuuta ja pääset kehittymään urallasi?

Etsimme nyt työkaveriksemme Kuopioon energiaryhmään hankepäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi vastaat energiatehokkuushankkeiden ja niitä tukevien palveluiden kehittämisestä ja hankinnasta. Hankepäällikkönä hyödynnät sekä ymmärrystäsi taloteknisistä järjestelmistä että osaamistasi ratkaisujen myynnistä. Halutessasi voit hoitaa laajemminkin asiakkuuksia sekä osallistua energiatehokkuushankkeiden suunnitteluun.  

Tulevaan tiimiisi kuuluu kolme energia-asiantuntijaa sekä heidän esihenkilönsä. Tiimimme tekemisestä huokuu hyvä fiilis, jota lisäävät myös hyvät verkostot, toimivat tilat ja työhyvinvointiin panostaminen.

Meillä sinulla on hyvät mahdollisuudet kehittyä työuralla. Kehitämme tiimimme toimintaa määrätietoisesti uusia johtamismalleja hyödyntäen. Asiantuntijamme saavat vapauden suunnitella työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Yhteiset tavoitteet ja raamit varmistavat, että jokainen tietää, mitä häneltä odotetaan eivätkä työt paisu epämääräiseksi mössöksi.

Tuleva tukikohtasi on Kuopiossa, mutta suhtaudumme erittäin joustavasti etätöihin.


Lue, miten Kuopion kaupunki hyödyntää Granlundin energiatehokkuuden asiantuntemusta

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Esimerkiksi vuonna 2020 jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta energia- tai talotekniikka-alan koulutusta (insinööri/DI), aiempaa kokemusta ratkaisumyynnistä sekä talotekniikka- ja energia-alan tuntemusta. Kokemus energiatehokkuus- ja vastuullisuushankkeiden suunnittelusta ja asiantuntijatöistä katsotaan eduksi.

Sinulla on intoa olla ajan hermoilla kovaa vauhtia kehittyvällä energia-alan pelikentällä ja aitoa halua kehittää energiakonsultointia Itä-Suomen alueella.

Energiaryhmän hankepäällikön palkkaan vaikuttaa aikaisempi kokemus ja olemassa olevat verkostot. Palkkahaarukka on noin 4 000–5 000 € kuukaudessa.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 6.2.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Jani vastaa niihin mielellään. Kiinteistöjen elinkaaripalvelujen osastonjohtaja Jani Säisän tavoitat joko puhelimitse, p. 0503286446 tai sähköpostitse osoitteesta jani.saisa@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?