Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatIT-asiantuntija, Helsinki

IT-asiantuntija, Helsinki

Kiinnostaisiko sinua työskentely kiinteistöalan ykkössoftan parissa? Haluatko työpaikan, jonne on aina kiva tulla – niin etänä kuin toimistollekin?

Tule meidän Operations-tiimiimme työkaveriksi! Haemme IT-asiantuntijaa työskentelemään Granlund Manager -tuotantoympäristömme parissa.

Kiinteistö- ja rakennusalalla tapahtuu digitalisoinnin rintamalla juuri nyt isoja asioita ja meillä on tarjota alan digitalisointiin paras mahdollinen ohjelmisto; Granlund Manager tekee kiinteistöjen johtamisesta ja ylläpitämisestä hallitumpaa, helpompaa ja fiksumpaa.

Olemme kiinteistö- ja rakennusalan konkariyritys ja siksi ohjelmistomme kehityksen lähtökohtana on aina aito tarve ja käyttötilanteet ovat meille omakohtaisesti tuttuja. Granlund Managerin käyttäjät arvostavat nopeaa, virheetöntä ja selkeää ohjelmistoa.

Tässä työssä sinulle on hyötyä hyvistä ongelmanratkaisukyvyistä. Työ sopii sinulle, jos olet utelias ja halukas oppimaan uutta.

Tehtäviisi kuuluvat ohjelmistoasennukset, ohjelmistointegraatioiden käyttöönotot ja seuranta sekä erilaisten tehtävien automatisointiasteen kehittäminen. Lisäksi toimit asiakastiimiemme tukena erilaisissa selvitys- ja raportointitehtävissä.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 000 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Olet skriptimaailmaan, Exceliin ja tietokantoihin perehtynyt tiimipelaaja, mutta kykenet myös itsenäiseen työhön ja kantamaan vastuuta. Sinulla on hyvä ymmärrys verkkoliikenteestä ja Windows-palvelinarkkitehtuurista. Azure-palvelun, SSO-tekniikoiden ja yleinen pilvipalvelujen tuntemus ovat hyödyksi tehtävän suorittamisessa.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Tomakselle (tomas.sandstrom@granlund.fi) 26.9.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Tomas vastaa niihin mielellään. Operations Manager Tomas Sandströmin tavoitat sähköpostiosoitteesta tomas.sandstrom@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä, niin tutustutaan puolin ja toisin!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?