Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatIT-päällikkö, loppukäyttäjäpalvelut, Helsinki

IT-päällikkö, loppukäyttäjäpalvelut, Helsinki

Oletko kiinnostunut luotsaamaan tukipalveluiden kehittämistä konserninlaajuisesti? Haluaisitko tiimiin, jossa jokaisen osaamista arvostetaan ja porukka viihtyy mainiosti?

Etsimme nyt työkaveriksemme IT-päällikköä vetämään loppukäyttäjien tukipalvelutiimiä.

IT-päällikkönä pääset kehittämään ja koordinoimaan konsernin IT-tukipalveluita. Asiantuntemuksesi ansiosta granislaisten arki helpottuu ja työt edistyvät.  Vastaat laitteistojen ja ohjelmistojen hankinnoista, yhteydenpidosta kumppaneihin, prosessien kehittämisestä, projektien organisoinnista ja resurssoinnista sekä IT-tikettien edistymisen seuraamisesta.

Yksikön esihenkilönä tuet ryhmääsi onnistumaan päivittäin, huolehdit kehityskeskusteluista ja edistät osaamisen ja työtapojen jatkuvaa kehittymistä. Koulutuspuumme avulla varmistamme, että myös sinä voit kehittää omaa asiantuntemustasi ja pysyt kehityksen kärryillä.

Tiimiisi kuuluu neljä asiantuntijaa. Meillä työskennellään hyvällä fiiliksellä huumoria unohtamatta. Meillä myös viihdytään: vaihtuvuus on pientä ja työurat pitkiä.

Tukikohtasi on pääkonttorilla Helsingissä, mutta suhtaudumme erittäin positiivisesti etätyöskentelyyn.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Esimerkiksi vuonna 2020 jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme, että nautit ihmisten kanssa työskentelemisestä, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja pärjäät ajoittain hektisessäkin ympäristössä.  Olet kehityshakuinen ja tunnet ITIL:in.

Sinulla on aiempaa kokemusta IT-Infrasta sekä laaja tekninen osaaminen erityisesti työasemaympäristön hallinnasta ja loppukäyttäjätuesta. O365-osaaminen on eduksi tehtävässä. Sinulla saattaa olla kokemusta myös esihenkilönä toimimisesta.

Olet hyvä organisoimaan ja sinulla on kokemusta projektien johtamisesta. Pärjäät sujuvasti englanniksi suullisesti ja kirjallisesti.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 13.2.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Juhani vastaa niihin mielellään. IT-päällikkö Juhani Lindströmin tavoitat joko puhelimitse, p. 050 3152 477 tai sähköpostitse osoitteesta juhani.lindstrom@granlund.fi

Juhanin tavoitat parhaiten seuraavasti:

  • torstaina 20.1. aamupäivällä
  • maanantaina 24.1. aamupäivällä
  • perjantaina 28.1. iltapäivällä
  • torstaina 3.2 iltapäivällä
  • tiistaina 8.2. iltapäivällä

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?