Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatKiinteistötalouden asiantuntija, Helsinki

Kiinteistötalouden asiantuntija, Helsinki

Haluatko kehittää osaamistasi monenlaisissa kiinteistöjohdon konsultointiprojekteissa? Kiinnostaisiko vastuullinen kiinteistötalouden asiantuntijatyö tiimissä, jossa toisia tuetaan ja onnistumisesta palkitaan?

Etsimme nyt työkaveriksemme sinua, kiinteistötalouden asiantuntija.

Luvassa on ammatillisesti mielekkäitä konsultointiprojekteja asiakasrajapinnassa. Työtehtäviisi voivat kuulua muun muassa kiinteistöjen kaava-, rakennuslupa- ja rasiteasioihin liittyviä selvityksiä, ylläpitokustannusanalyysejä sekä ylläpidon organisointiin liittyvää konsultointia. Sinulla on mahdollisuus myös osallistua palveluidemme kehitykseen oman alasi asiantuntijana sekä kehittää ammattitaitoasi kohti projektipäällikön tehtäviä.

Haluamme ottaa sinut mukaan vaikuttamaan kehitykseemme ja tuomaan oman persoonasi mukaan hyvään porukkaamme. Kun kerrot ammatillisen mielipiteesi, kuuntelemme ilolla.

Tuleva tiimisi koostuu eri tekniikan alojen asiantuntijoista sekä ympäristöasioihin ja kiinteistötalouteen erikoistuneista asiantuntijoista. Tiimimme vastaa Granlundilla valtakunnallisesti niin teknisistä kuin ympäristöönkin liittyvistä Due Diligence -palveluista. Ajoittain tiimimme jäsenet työskentelevät myös elinkaarijohtamisen palveluissa kunnossapidon ja ylläpidon johtamisen asiantuntijoina. Teemme yhteistyötä merkittävimpien kotimaisten ja ulkomaisten kiinteistöjen omistajien ja sijoittajien kanssa. Haluamme toiminnassamme kehittää digitaalisuutta ja huomioida kattavasti vastuullisuusnäkökulmat.

Työskentelemme sujuvasti etänä, mutta työkavereita kohtaamme myös pääkonttorillamme Helsingin Malmilla.

Tee loistoliike urallasi – ryhdy granlundilaiseksi

Olemme mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Esimerkiksi vuonna 2020 jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja  erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. 

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Kiinteistötalouden asiantuntijana menestyt, kun sinulla on ammattikorkeakoulun tai yliopiston loppututkinto esimerkiksi kiinteistö- tai rakentamistalouden tai kiinteistöjohdon opintosuunnalta. Haluat soveltaa oppimaasi ja kehittää osaamistasi monenlaisissa kiinteistöjohdon konsultointiprojekteissa.

Sopivan koulutuksen lisäksi toivomme, että olet oma-aloitteinen ja kykenet luontevaan tiimityöskentelyyn. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja halu toimia asiakaslähtöisesti.

Pystyt kommunikoimaan sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisesti. Excelin pyörityskin sujuu sinulta tottuneesti ja Power BI -tuntemus katsotaan eduksi.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella alla näkyvän botin kautta viimeistään 20.3.2022. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Jari vastaa niihin mielellään. Ryhmäpäällikkö Jari Loukiaisen tavoitat joko puhelimitse p. 040 574 9321 tai jari.loukiainen@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme kiitos!

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?