Hyppää sisältöön
Ura meilläAvoimet työpaikatKokeneempi LVI-suunnittelija, Mikkeli

Kokeneempi LVI-suunnittelija, Mikkeli

Kiinnostaisiko työpaikka, jossa pääset kehittymään urallasi LVI-suunnittelun parissa? Miten olisi työ monipuolisten hankkeiden parissa mukavassa seurassa?

Granlund Mikkeli Oy on rakennuttamiseen, valvontaan ja talotekniseen suunnitteluun erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Nyt etsimme reilua tyyppiä kokeneemman LVI-suunnittelijan positioon Mikkeliin vakituiseen työsuhteeseen.

Suunnittelemme liike-, toimisto- ja teollisuusrakennuksia sekä asuinrakentamisen kohteita, niin uudis- kuin korjausrakentamista. Lisäksi teemme lämmitysverkoston tasapainotussuunnittelua, hankesuunnittelua ja konsultointia.

Meillä saat mahdollisuuden osallistua LVI-alan näkökulmasta poikkeuksellisen mielenkiintoisiin ja haastaviin hankkeisiin, mielekkään asiantuntijaurapolun sekä hyvän ympäristön kouluttautua ja jalostaa osaamistasi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, osaavien työkavereiden tuen, hyvät henkilöstöedut, mahdollisuuksia kouluttautumiseen sekä nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmat. Joukossamme pääset mukaan mukavaan työyhteisöön, joka haluaa olla mukana rakennusalan kehittämisessä.

Työpisteesi sijaitsee Granlundin Mikkelin toimistolla, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden etätyöhön.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen. 

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle. 
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta vähintään AMK-tason koulutusta, muutaman vuoden kokemusta LVI-suunnittelusta sekä hyvää englannin kielen taitoa. Suunnittelussa käytämme Cadmatic- ja Magicad- ohjelmistoja.

Sinulla on kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia, pystyt itsenäisesti viemään projekteja läpi ja sinulta löytyy myös pitkäjänteisyyttä. Sinulla on asenne kunnossa ja haluat kehittyä ja menestyä työssäsi. Toimintaasi ohjaa joka tilanteessa asiakaslähtöisyys ja kustannustehokkuus. Pystyt toimimaan järjestelmällisesti myös paineen alla.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si alla näkyvän botin kautta 20.10. 2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikana.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Olli vastaa niihin mielellään. Toimitusjohtaja Olli Tirkkosen tavoitat joko puhelimitse p. 050 4086843 tai sähköpostilla olli.tirkkonen@granlund.fi

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Jätä hakemuksesi botillemme, kiitos:

Tilaa uutiskirjeemme

Ole ensimmäisten joukossa kuulemassa Granlundin ja KiRa-alan uutisista ja uusimmista trendeistä

Mitä tietoa etsit?